Punkkia

Eilen illalla tuli yhdeksän jälkeen Janilta tekstiviesti, että olisi punkkia tarjolla 45 Specialissa. Pikaisen harkinnan jälkeen päätin lähteä sinne katsomaan mitä on tarjolla. Esiintyjinä toimivat Hero Dishonest Helsingistä ja Out Cold Yhdysvalloista.

Ehdin paikalle hieman ennen keikkojen alkua ja kerkesin istahtaa hetkeksi. Hero Dishonestin alkaessa soimaan riensin yläkertaan ja aloitin kameran käytön opettelemisen, tämä oli ensimmäinen keikka uuden kameran kanssa. G5:ssa on vähän enemmän säätömahdollisuuksia kuin kukka ja salama. Kuvia tuli napsittua useampi ja vaihtelevaa laatua tuli. Hero Dishonest näytti hauskalta ja meteliä riitti. Pikkasen jalka vipatti siinä eturivissä seistessä. Heittivät kait jopa kolme encorea.

Out Cold taasen oli uusi tuttava. Jalkaa vipatti jo vähän enemmän ja kuvatkin onnistuivat paremmin. Loppua kohti meno tuntui itsestä ainakin paranevan ja porukka tanssi vimmatusti, sai varoa itseään kun puikkelehti toiselta reunalta toiselle. Taisin pari osumaakin ottaa, ei kovaa onneksi.

Kotiin pääsin suhteellisen ajoissa ja purin kameran samantien, sitten untenmaille ja muutaman tunnin päästä lähdin jo töihin. On vähän hyytynyt olo tällä hetkellä.

Alla muutama kuva illasta ja galleriassa lisää.

Hero Dishonest 1Hero Dishonest 2Hero Dishonest 3Hero Dishonest 4Out Cold 1Out Cold 2Out Cold 3Out Cold 4