Pussikalijaa

Tuli sitten vietettyä poikien ilta, kun Riikka on kiipeilemässä. Tosin, ei Riikka estäisi näiden iltamien viettoa muutenkaan. Eikä me oikeasti pussikaljaakaan harrastettu, vaikka alunperin sellainen tarkoitus oli.

Hain pari sixpäkkiä ja siirryin Juhanin luo tuohon pikkumatkan päähän, soitimme Maybin paikalle ja nautimme illasta. Keskustelun aiheita riitti ihmissuhteista tulevaisuuden suunnitelmiin. Johonkin väliin mahtui myös intter nettikin. Pitäisi jotain uutta tehdä.

Rontti ja MokkaKiva oli tulla kotiin, kun minua oltiin ikävöity, vaikka vaemo on reissussa. Mokka odotti ovella ja suorastaan vaati rapsututtelua ja Rontti tuli vähän myöhemmin häntä pystyssä ”puristen” minun luo, että ”rapsutahan nyt”. Rontin kanssa minulla oli joku vuosi takaperin vähän erimielisyyksiä siitä et saanko minä asua samassa asunnossa, mutta nyt se on jo hyväksynyt minut taloon. Aivan loistava kissa, kuuluu siihen ryhmään eläimiä, jotka osaavat ilmeillä ilmoittaa fiilikset. Kuvassa Rontti on ylempänä ja Mokka alempana.

Kovin hieno kännibloggaus tästä tuskin tuli, mutta yritin sentään.

One Reply to “Pussikalijaa”

  1. ääh, älä välitä, kännibloggaus on jees. Just tulin numero-baarista, nainen nukkuu, kissa vihainen, pinaatti ohukaisia syön. Mutta hei, näin hurjana tuttuja tänään, sellaisia joita ei ole näkynyt moniin vuosiin, mahtava ilta. Täydellinen ilta. Kännibloggaus on rehellistä :) hih hih. Äh, huomenna pitää tehdä taas töitä, mutta yritän unohtaa ne tänään…yritän…kovasti…

Kommentit on suljettu.