Tikulla silmään

Laitoinpas taas vaihteeksi erittäin wanhat jutut takaisin selattavaan muotoon. On ollut kohtuullisen hauska selailla, mitä on pari vuotta sitten tehnyt.

Eilen sitten disainasin taas vaihteeksi leiskan ja se onkin näin lokakuun jälkeen oletusulkoasuna. Aamusella vielä säädin hieman ja katselin sitten, mitä tiedostoja on jäänyt aikaisemmista ulkoasuista lojumaan hakemistoon. Löysin pari kappaletta, mitkä toimivat jotenkuten nykyisen HTML:n kanssa. Nämä ovat Versio 4 ja Koulu.

Maailmalla seuraillaan vapaan maailman presidentin valintahässäkkää, ilmeisesti sama heppu jatkaa hommissa. En ole erityisemmin pettynyt, mutta en todellakaan tyytyväinenkään. Jatkuupahan koomiset lausahdukset. Bush latelee näitä kuin Matti Nykänen konsanaan.

Ja kun harvemmin testejä teen ja vielä harvemmin julkaisen tuloksia, tässä tulee loppukevennykseksi Testaa, mikä auto olet! -testin tulokset.

Olet uusi Volkswagen Kupla!

Olet hyväntuulinen ja persoonallinen retrotyyppi, jonka pipo ei juuri mistään kiristä. Olet hyvä ystävä kavereillesi ja hellä poikaystävä tytöllesi. Aika ei tule pitkäksi seurassasi, koska sisälläsi asuu se ilkikurinen pieni poika, joka ei koskaan kasva aivan aikuiseksi. Osaat arvostaa laatua ja luotettavuutta, mutta persoonallisuus on kuitenkin sinulle tärkeää. Olet söpö!

Pitää niin paikkansa.

5 Replies to “Tikulla silmään”

 1. Jos olisin mies, olisin Skoda Octavia:

  Älysi leikkaa kuin partaveitsi ja teet valintasi aina vakaasti harkiten. Olet taloudellinen ja järkevä tyyppi, joka uskaltaa tehdä omat valintansa älyllisin perustein vaikka muut kulkisivatkin virran mukana. Sinulla on vahva itseluottamus ja arvostat perinteitä. Joskus ehkä kuitenkin voisit irrotella vähän rennomminkin – sinussa on potentiaalia, jota et itsekään vielä ole huomannut! Olet mielenkiintoinen!

  Mutta olen vain tylsä nainen :)

 2. vaemo

  Minäkin olisin Nissa, mutta naisena en voi olla luotettava isähahmo, joten siihen se sitten kaatuukin.. Mutta tuo Tomin kupla pitää kyllä täysin paikkansa. Ei voisi paremmin osua.

 3. äiti*

  Kupla! Jos olisin mies….

 4. Sannuli

  Kupla kuvaa sua aika loistavasti. Mutta minä en luovu tästä oranssista leiskasta. Tää on niin kivan piristävä kesken harmaimmankin syyspäivän.

Kommentit on suljettu.