Uuno vielä kerran

Iltasanomat uutisoi Uuno Turhapuron viimeisestä paluusta. Tämän pitäisi jäädä sitten ehdottomasti viimeiseksi. Täälläkin vuodatetaan onnen kyyneleitä.

Viikonloppuna olimme Riikan kanssa vierailulla minun vanhempieni luona Nivalassa. Tuli syötyä ja saunottua kunnolla. Pikkukissat olivat hauskoja tosin jokseenkin turhan energisiä. Tuntui, että eivät lopeta juoksemista missään välissä. Riikka kävi siskojen kanssa rekiajelulla, minä passasin taas kerran.

Muuta sitten. Asensinpas itsellenikin viimeinkin vanhemmat Internet Explorerin versiot testausta varten. Ainakin omat sivut ovat luettavat, joitakin pieniä kosmeettisia virheitä löytyy, korjaukset tiedän, mutta tuskinpas jaksan säätää. Lähinnä asiakasprojekteja pitää testailla, koska kaikki eivät ole kuulleet windows updatesta vielä. Isompia ongelmia ole vielä tullut vastaan ja onneksi Netscapen 4-versiosta on jo päästy eroon.

2 Replies to “Uuno vielä kerran”

  1. mayb himself

    Onneksi joissain paikoissa ei tarvine välittää tietyistä julkishallinnon organisaatioista jotka saattavat edelleen luottaa ”ylitsevuotavan” Netscape 4:n turvallisuuteen. Ehkä hetkin heräävät joskus.

  2. m

    Tiedänpäs erään firman, missä osalla koneista on edelleen Netscape 4 tai 4.7, koska firman nörtit ovat kieltäneet päivittämästä ja muu väki ei osaa. Pakko siinä on olla joku väärinkäsitys mutta lopputulos on hilpeä. Kukaan ei päivitä mitään.

Kommentit on suljettu.