Uusi printteri

Kävimmepäs hakemassa uuden printterin meidän talouteen. Edellisestä kuivui muste joskus vuosia sitten ja mustepatruunathan maksavat enemmän kuin laite, niin heitin sen menemään tässä jokin aikaa sitten.

Lähdimme taas Kärkkäiselle, vaikka niin monesti olen vannonut ja vakuuttanut laittavani ainakin liikkeen elektroniikkaosaston boikottiin palvelun tasosta johtuen. Nyt palvelua sai, kun käveli myyjän luo ja kysyi. Tällä kertaa myyjä löytyi tiskin takaa, eikä televisioiden luota katsomasta jääkiekkoa.

Kotona sitten pikaisesti ruokaa ja kokeilemaan, toimiiko printteri. Ihan kiva pikkunen laite ja oikein USB-liitäntäinen, josta pääsemmekin hyppäämään suoraan ongelmaan. Miksi helvetissä myyjä ei viitsinyt kertoa, että hintaan ei sisälly USB-kaapelia? Kysyn vaan. Ei sitten kokeilla printteriä vielä tänään. Laatikossakaan ei lue missään tätä tietoa ja yleensä on tarvittavat kaapelit mukana. Sen verran sain ohjeista selvää, että olimme onnekkaita, että on edes virtakaapeli mukana. ”The power cord may come attached in some countries.” On se nyt helvetin perkele, sama kuin ois myynyt polkupyörän ilman sarvia.

Sapettaa.

3 Replies to “Uusi printteri”

  1. Siis ei nykyisin ole juuri missään halpisprinttereissä kaapelia mukana. Varmaan olettavat, että ihmiset heittää kumminkin roskiin kun muste loppuu, joten turha tunkea aina uutta piuhaa mukaan ;)

  2. Epsoneissa ei ainakaan tule, mutta mua myyja ainakin varoitti asiasta.

  3. vaemo

    Kun olisikin varoittanut. Toivottavasti kaapeli löytyy pian, ettei jää työpaikka saamatta sen takia…

Kommentit on suljettu.