Viikonloppua

Perjantaina oli kahden sankarin ja yhden sankarittaren synttäribileet, paikalla oli rutkasti ihmisiä, muutama bändi esiintymässä ja sen sellaista. Ilta meni kaikin puolin kivasti, paljon vanhoja tuttuja ja uusiakin löytyi.

Anal2 äänessäMusiikki oli nautittavaa, progesta punkkiin. En nyt ollenkaan tiedä, montako bändiä kaikenkaikkiaan esiintyi, enkä muista puoliakaan nimistä. Paikallisia kait ainakin suurimmaksi osaksi. Anal2 jäi hyvin mieleen, kuten Paskahätäkin. Kuvia tuli napsittua ihan kiitettävästi muistikortti täyteen. Lähetän asianosaisille osoitetta, mistä niitä saa lisää.

Lauantaina olikin sitten aikainen herätys, jo kymmenen jälkeen Riikka herätteli ja pienen kiukuttelun jälkeen lähdimme kaupunnille. Kiersimme kauppoja ja löysimme minulle vihdoinkin uudet kengät. Kaupassa huomattiin, että vanhoista oli jo pohja niin halki, että näki läpi. Sitten siirryimme kirjakauppaan hakemaan pari uutta kirjaa, josta jatkoimme kirparille. Mukaan tarttui muutamalla eurolla takki ja parit housut. Kyllä nyt kelpaa.

Tänään olen katsellut elokuvia, pelannut erinäisiä pelejä ja rentoutunut. Huomenna taas paluu arkeen.

2 Replies to “Viikonloppua”

  1. Eki

    Otan osaa: tiedän miltä tuntuu joutua lähtemään krapulassa ostoksille. Se ei ole miesten hommaa millään tavalla. Itselläni meni pitkälle iltaan, ennen kuin olo vakaantui (allekirjoittanut oli siis samoissa birskeissä). Krapula oli järisyttävä. Illalla ajettiin olosta huolimatta kuitenkin Häppävedelle Tarjan siskon luo. Ajo sujui rauhallisesti pimeyden laskeutuessa hitaasti aavan lakeuden ylle kuin limaisesti pullon suusta valuva päivän vanha Soppa.

  2. vaemo

    Mutta eihän Tomilla ole krapulaa, mikä on hyvinkin epäreilua.

Kommentit on suljettu.