Häivytystä

Koska en ole keksinyt hyvää tapaa esittää <ins>-tagia tekstin seassa ja perinteinen alleviivaus tuntuu jotenkin huonolta, päätin kokeilla, joskos onnistuisin JavaScriptillä tehdä jotain.

Nyt <ins>-tagien taustat ovat sivun latauduttua keltaisia ja ne häivytetään pienen viiveen jälkeen taustan väriseksi. Turhaa työtähän tämä oli, mutta olipas kiva tehdä vaihteeksi jotain JavaScriptillä. Paremmin toteutteja härveleitä löytyy varmasti.

Tein esimerkkisivun, josta näkee toimivuuden. Ensimmäisen kerran kun vastaavaa näin Signal vs. Noisessa, harkitsin jo tämän tekemistä.

4 Replies to “Häivytystä”

 1. Safarilla skulaa jeah!

 2. Toimii. On kuulin näköistä. Olen tuon Signal vs. Noisen versionkin nähnyt.

  Mutta.

  Katoava merkkaus on animaatio ja kiinnittää huomion. Minulle tuli heti tarve reloadata sivu jotta näkisin mikä muuttuu. Joudun reloadamaan parikin kertaa. Perin hämäävää.

  Miksi nuo pitää piilottaa?

 3. Tomi

  No minun tapauksessa nämä lisätyt tekstit ovat yleensä lyhyitä, eikä niitä ole useampaa per sivu. Tuossa sivussa hämää se, että laitoin niitä aika reilusti sinne joukkoon.

  On kyllä totta, että animaatiot ovat useasti pahasta, mutta en myöskään halua sen jälkikäteen lisätyn tekstin pysyvän korostettuna.

 4. Hmm… Ymmärrän. Mutta… noh, menen nukkumaan. Öitä.

Kommentit on suljettu.