Kitinää

Tuomas oli törmännyt keskusteluun, missä kitistiin vuodatus.netin laskurin toimimattomuutta. Ollut rikki jo yli viikon!. Eihän sellainen käy päinsä ollenkaan. Itsellä on vähän sama tilanne ollut useasti bodymodifications.netin kanssa.

Ihmiset valittavat kun jokin on vähän rikki. Jos netti pätkäisee, tulee lähes heti kommenttia jotain kautta. ”Miksi mua ei oo vielä hyväksytty?” on yleinen kysymys. Se, että ylläpidän sivustoa, ei tarkoita, että jaksaisin ympäri vuorokauden tarkistella uusia jäseniä. Muutenkin suuri osa ”jäsenhakemuksista” on aika heikkoja esityksiä. Parhaat yrittävät photoshopata.. anteeksi muokata Adobe® Photoshopilla® itselleen lävistyksiä ja toivoa, ettei sitä huomata. Toistaiseksi paras yritys oli eräällä henkilöllä ison rapakon toiselta puolelta, laittoi kuvan Ville Valosta ja toivoi sillä pääsevänsä jäseneksi. ”Ei ne varmaan huomaa”.

Bodymodifications.netin 4-vuotissynttäritkin lähenevät kohta ja minä en ole vielä mitään tuloja siitä kerännyt, tarkoitus koko ajan on ollut pitää sivusto maksuttomana. Mainoksia on, mutta rahaa en niistä ole ottanut. Joku voisi sanoa, että omapahan on mokani, mutta näin minä sen haluan pitää.

Lähitulevaisuudessa sielläkin tapahtuu jonkin verran päivityksiä, alunperin otin tavoitteekseni huomisen, mutta yllättävän paljon töitä teetti ja siirsin julkaisua vähän eteenpäin. Huomenna on jotain muuta julkaisua.

One Reply to “Kitinää”

  1. Jaahats, taas buutataan :)

Kommentit on suljettu.