Mitäsmitäs?

Taas ehti vierähtää pieni hetki. Tämän vuoden aatto meni rauhallisissa merkeissä. Saara ja Anssi olivat kyläilemässä ja pari hassua raketin tapaistakin ammuttiin.

Mikkå taasen tuli keskiviikkona kyläilemään ja tänään lähti, vieden mukanaan yhden kappaleen vanhoja koneita ja monitorin mennessään. Toivottavasti pääsivät hyvään kotiin, takuu ainakin raukesi samalla kun peräluukku meni kiinni.

Keskiviikkona kävimme Mikån ja Juhanin kanssa Burn Againin ja Presley Bastardsin keikalla numerobaarissa. Bändit olivat kovia, ihmisiä oli runsaasti, mutta kuten Mikkå valittelikin, ihmiset seisoivat lähinnä kädet ristissä ja katsoivat bändejä. Oikeita rokkipoliiseja koko lössi. Kuvien taso tällä kertaa on huono. Saas nähdä saako niistä edes keikkagalleriaan asti. Jotain outoa paikan valoissa oli tällä kertaa ja en vieläkään ole saanut tilaamaani lisäsalamaa, enkä linssiä.

kuva Burn Againista

kuva Presley Bastardsista

Täältä tähän. Lisää taas kun motivaatiota löytyy.

2 Replies to “Mitäsmitäs?”

  1. Saakeli, hienojahan noi kuvat on! Lisää vaan!! Oli vaan niin törkeen siisti ilta ainakin meidän osalta, et jotain dokumenttia olis siisti nähdä!!

  2. bruno

    Minä tykän tasta kuveista.
    Pitää liikua..hehe
    Sinun kuvia ovat siistiä…jep ja toivon hyvää jatkua
    :)

Kommentit on suljettu.