Normipäivä

Tässä sitä taas ollaan. Bändejä piti mennä kuvaamaan ja olikin sitten tuttuja vuosien takaa käymässä kaupunnissa. Myöhäseen meni.

Sadofarm veti varman keikan, piti nyökyttää päätä kovastikin tahdissa, mutta en jaksanut kuvailla. On tullut kuvattua keikkoja Lentävässä aika paljon jo. Jos joskus saavat levyn aikaiseksi, se kuuluu kyllä pakkohankintoihin.

Eye For An Eye oli ns. helvetin hyvä. En tiedä mikä siinä oli, mutta oikeasti oli hyvä fiilis läpi keikan. Porukka pogosi, tekivät helikopteria, ”karatepotkuja” ja niin edelleen. Suojasin vartalollani kameraa ja kylkiin sattui aika kovasti. Bändissä oli nätti naislaulaja, joka veti aivan loistavasti. Ei se silti siitäkään aivan täysin johtunut tai sitten johtui. Bändi yksinkertaisesti toimi. Heistä otin jonkin verran kuvia ja lisään galleriaan, kunhan vain on aikaa. Ikävä kyllä, minulla ei ollut yhtään käteistä mukana, jotta olisin voinut ostaa heidän levyn.

Huomenna eli tänään on normipäivä, eli töihin pitää kahdeksaksi mennä. Vaikka sinänsä ei niin väliksi ole. What are they gonna do? Fire me? Hehe. Hommaa kuitenkin on, pitää dokumentoida juttuja, jotta tilalleni tuleva henkilö osaa säätää sitten. Onneksi olen koodatessani laittanut itselleni sinne muistin virkistämiseksi kommentteja, jotta itsekin muistaisin miksi tein niin. On siinä siltikin tekemistä.