Uutta pukkaa

Tässä odotellessa asiakkaan viimeisiä korjauksia ennen lomaa, pukkasin uuden leiskan pihalle.

Taas tällainen yksipalstainen ja yksinkertainen. Ei ihan valmis, mutta aika loppuu kesken ja halusin jo pnuk.netin syntymäpäiville uuden leiskan. Siitä myöhästyin, synttärit olivat lauantaina. Tein viime viikolla jo yhden version, mutta se oli vähän tylsähkö, joten päätin skipata sen.

Apulinkit sisältöön ja vielä turhempaan sisältöön eli ’sivupalkkiin’ pitää vielä lisätä jossain välissä. Hakusivu on, mutta hakulomake puuttuu. Testattu on lähinnä tuoreehkolla selaimella eli Firefoxilla, joten jos siltä tuntuu niin voi yrittää valittaa vanhempien selaimien toimimattomuudesta. IE5 saattaa olla aika karua, muuten luulisi toimivan.

6 Replies to “Uutta pukkaa”

  1. Safari näyttäis tykkäävän mutta se ei taida olla varsinainen uutinen. Hyvä homma.

  2. Ompa kyllä hieno. Firefox 1.0.7:lla kattelin.

    Oman omituinen uusi leiska on tehnyt tuloaan jo monta kuukautta, mutta kun on ollut muutakin hommaa firman perustamisesta lähtiin, niin ei ole kerenny. jospa tuohon vuodenvaihteeseen mennessä sais jotain uutta ulos

  3. Fina färger!

  4. Söpö.

  5. Kyllä silmä lepää. Varsinkin kun tuskastuin edellisen mustaan taustaan tyystin. :)

  6. Sievä, erittäin selkeä. Vähän raastaa tosin skrollaaminen alas alas alas… Taidan olla niitä, jotka eivät sopeudu yhden palstan leiskoihin, vaan aina kaipaavat vähintään sitä toista. Ainakin muiden sivuilla.

Kommentit on suljettu.