I survived

Yhteiskunnan Ystävät Toriskeidalla

Crustoberfestit takana. Oli kyllä menoa ja meininkiä. Perjantaina vietimme ”festarielämää” Teekkaritalolla Uleåborglandissa ja lauantaina Toriskeidalla Rovaniemellä.

Perjantainahan oli pientä lumimyräkkää ja pelotti, että ehtiikö bändit paikalle, mutta kyllä ne sinne ilmestyivät. Hyviä suurinpiirtein vartin mittaisia esityksiä jokaiselta. Yllätyksenä tosiaan Red Cabaretin reunion-keikka. Pari alkoholiannostakin tuli nautittua. Aamulla nukuin pari tuntia ja sitten alkoi paikan siivous. Aika monta säkillistä pulloja tuli vietyä ulos.

Rovaniemelle lähdin Brutopiaa kuskaamaan iltapäivältä ja matka kyllä tuntui kestävän ikuisuuden. Perille kuitenkin päästiin ja pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan legendaariseen Toriskeidaan. Sellainen pienehkö treenikämppä Torikeitaan kellarissa. Bändit vetivät jopa parempia keikkoja, jos se nyt on mitenkään mahdollista. Toriskeidassa ”ylimääräisenä” bändinä soitti Two beats off, jokseenkin humalaisen oloisia nuoria, mutta potentiaalia on.

Kiitokset bändeille, paikalle saapuneille ihmisille ja Jussille yöpaikasta Rovaniemellä. Aivan mahtavata.

Sitten kuviin. Crustoberfestival 2006 Uleåborgland ja Rovaniemi. Määrä korvaa laadun. Perjantaina ei ollut mitään valaistusta ja lauantaitakaan on turha yrittää selitellä.

Edit: Korjauksia linkkeihin.

2 Replies to “I survived”

  1. Lordi

    gallerialinkit vievät molemmat uleåborgland-sivulle. em.

  2. No hitto. Ei vissiin ihan kulkenu ajatus.

Kommentit on suljettu.