Kyllästyminen

Ei pitäisi koskaan tehdä pikaisesti ajattelematta mitään ulkoasuja. Edellinen tosiaan tuli kiireellä, kun olin itselleni luvannut osallistua CSS Reboottiin, mutta graafikko oli tosiaan kiireinen.

Tämä on nyt tämmöinen. Kontrastia luultavasti lisäilen vähän, mutta selkeemmäksi tuskin tulee. Sentään jotain minun ulkoasujen tunnusmerkkejä pitää jättää.

Vanha ulkoasu tuli tosiaan parissa tunnissa, pikkumuutoksia tietysti on koko ajan tullut, mutta ei se niistä parantunut yhtään. Ei tämänkään pohjassa kauan kestänyt, siinä Baywatchia katellessa ilmestyi, grafiikoiden ja värien miettiminen kesti vähän kauemmin. Aivan, olen miettinyt jotain.

Tämä tuntuisi aika mukavalta omiin silmiin, skrubu on kuitenkin ollut aina jotenkin se juttu. Jätän nyt pari sivua navigaatiosta pois. Pikaiset tulevat nyt ihan WordPressin kautta ja kuvagallerian tuoreimmat nykäisin tuohon sivupalkkiin.

Suurempia muutoksia ei alustaan tullut, mutta päätin, että on aika erottaa trackbackit kommenteista, tein sen pienellä värierolla. Kokeilin niiden listaamista erikseen, mutta ei se niin kiva ollut.

Vähän on kavereilla testattu, saa ilmoitella jos jotain on oikeasti vialla.

4 Replies to “Kyllästyminen”

 1. Hiaano.

  Tosin tuo kommentoi-otsikko pistää silmään, se kun voisi olla samanlainen kuin tuo vieressä leijuva merkinnän otsikko. Ja tuo pnuk!in logo on aivan liian hieno noin pienessä roolissa oleiluun.

  Miksi noiden xhtml-tagien vihreä ei ole yhtä ”likainen” kuin vaikkapa tuo selitysteksti niiden yläpuolella? Ja miksi vain jättimäisessä footerissa on sinistä, mikäli oikein katsoin?

 2. Aijjoo, linkit on sinisiä. Sori. :)

 3. Hyvä Riku,

  Vastauksia pohdintoihisi:

  Otsikot ovat tuollaisia koska halusin niin. Pitäs varmaan tummentaa pikkasen. Kattoo ny.

  Logo on pieni, koska suurempaa ei mahdu tuonne.

  Tagit ovat erivärisiä, koska ne ovat koodia, erottelen vähän normaalitekstistä.

  Sinistä nyt ei vain ole enempää. Sitäpaitsi ’footer’ on mielestäni vähän väärä käsite. Se on ns. arkisto-osa.

 4. Joo, hieno tää on muttei sovi sulle, tai Pnukille.

Kommentit on suljettu.