Mieletön päänsärky

Eilen aamulla oli jo vähän orastavaa päänsärkyä. Otin vähän tabuja ja se katosi sitten päiväksi. Illalla nukkumaanmenoaikana rupes jyskyttämään aivan yllättäen ja sain kieriskellä tunnin sängyssä, ennen kuin lääkkeet auttoivat uneen.

Aamulla olo oli paljon parempi herätessä ja suoritin aamutoimet normaalisti. Tulin sitten koneelle sammuttaakseni sen ja lähteäkseni työreissulle. Istahtaessa tuntui kuin olisi lekalla lyöty takaraivoon. Rupes oksettamaan ja riensin vessaan. Kumartaessa tuntui siltä, että takaraivo räjähti. Ei peruspäänsärkylääke sanonut yhtään mitään ja soitin vaimolle Hessaan, että onko meillä jotain vahvempaa ja olihan sitä.

Tunnin jälkeen olo jo helpotti, mutta ei minusta töihin tänään ole. Housut ja villapaita päällä makasin peiton alla ja palelin. Mittasin kuumeen ja näytti alle 35°C. Vähän alilämpöä siis, minun normaali on melkein 37°C. Tälläkin hetkellä pieni tunne takaraivossa, että vielä se päänsärky alkaa.

Asiasta kukkaruukkuun, tein eilen päivityksen leiskaan. Nyt on kaksi- tai kolmepalstainen, riippuen selainikkunan koosta. Luulisi toimivan yleisimmissä selaimissa. Pitää vielä pieni keksijuttu rakentaa siihen, muuten valmis. Mutta se sitten kun pää antaa myöten.

4 Replies to “Mieletön päänsärky”

  1. The Raving Ghost

    HOX!

    Nyt lekuriin siitä heti jos ei ole ennen tollasia ollut. Ton tason päänsäryt ei ole ”no kai se menee ohi” osastoa…

  2. Pyörähdinpäs sitten lekurissa ja sain burana-reseptin. Elikkäs ei ilmeisesti mitään vakavaa, vaikka lääkäritäti aluksi aivoverenvuotoa epäilikin.

  3. Lukija

    Se on menoa, oletko tehnyt jo testamentin?

  4. Tämähän saa aikaan ihan uudenlaista odotusta päivittämiseen!

Kommentit on suljettu.