Ne keikat

Räpyläpölkystä liikkeelle lähtenyt meemi käsittelee parhaita konsertteja. Tämä on vaikea. Keikkoja on tullut kierrettyä suhteellisen paljon, isompia nimiä vähän vähemmän nähty.

Vaikea luetella ne merkittävimmät tai parhaat. Keikoilla olen säännöllisen epäsäännöllisesti kulkenut lähes parikymmentä vuotta. Joukkoon mahtuu kaikkea mahdollista. Lista ei ole parhausjärjestyksessä, vaan aikajärjestyksessä.

MC5, Ilosaarirock 2005

Kick out the jams! Ei voi mitään, sedät jaksoivat heilua. Meininki oli loistava.

MC5 oli punkia ennen punkia, heviä ennen heviä ja MC ennen Hammeria

Nine Inch Nails, Provinssirock 2005

Eipä tästä oikein mitään osaa sanoa. Kolmen päivän jälkeen oli vähän väsynyt olo, mutta silti se oli hienoa. Vajaa kolme tuntia putkeen. Ei turhia välipuheita.

Selfish Shellfish, Provinssirock 2003

Taas väsyneenä kolmen päivän juhlimisen jälkeen. Pienin lava mitä voi keksiä. Lavalle tulee nainen pukeutuneena tipuksi ja laulaa nätisti. Muukin bändi oli pukeutuneena oudosti. Jäi hyvä mieli.

Lepakon Hautajaiset 12.-13.11.1999

Hyviä bändejä, mukavia ihmisiä. Majoitin kymmenkunta punkkaria huoneessani. CMX, Riistetyt, Kansandemokratia, Terveet Kädet, Problems?, Valse Triste, Kaaos… myönnetään sen verran, että viimeksi mainittu ei kovin loistokas ollut, mutta onpahan nähty.

Punk-tapahtumat Nivalan Nuorisoseuralla 90-luvulla

Nämä muuttivat elämäni. Vaikea sanoa yksittäistä keikkaa, bändejä oli paljon ja aika on hukannut muistikuvat siitä, ketkä soittivat milläkin keikalla. Maastopipo, Hardcores, Totuus, Hikinen Kyy, Ahistus…

Hardcores Kuvassa luultavasti Hardcores, kuvaajana Jani

Käytyjä keikkoja on paljon. Ja lähes kaikki ovat olleet kivoja. Huonojakin mahtuu joukkoon, mutta aika saakoon kullata muistot.

One Reply to “Ne keikat”

Kommentit on suljettu.