Puntala-Rock 2006

Väsynyt punkkari

Nyt olisi jo ohi. Olokin alkaa olla normaali. Mitään ihmeellistä krapulaan en päästänyt missään välissä syntymään, torstaina vedin jo hyvät suojakännit. Perjantai ja lauantai sitten sellaista nättiä ryypiskelyä.

Torstaina kävimme avausklubilla VV-klubilla, jonne ilmestyi paikalle myös Aaron ja Sakarikin. Eivät uskaltaneet sisälle, mutta hetken jutustelimme ulkopuolella. Klubin bändit heikohkoja. Hetken jaksoi kiinnostaa, mutta ei. Seisoskelin ulkopuolella tuoppi kourassa suurimman osan ajasta. Oman kameran akun unohdin yöpaikalle laturiin, mutta Rokkimoguli antoi oman kameraperänsä lainaan minulle illaksi.

Perjantaina päivästä sitten Puntalan leirintäaluetta kohti. Olimme puoltoista tuntia etuajassa, mutta aika meni nopeasti portin tuntumassa kaljaa juoden. Bändejä en pahemmin katsellut, mutta ihan hyviä suurimmaksi osaksi. Harrkkore rupesi jossain vaiheessa puuduttamaan ja eksyin sitten ulkomaalaisten seuraan. Yö oli viileä, joten tietysti ylipukeutuneena sitten heräsin lämpimän ihmisen vierestä ja osittain altakin auringon paistaessa jo. Olisi ollut yöpaikka Tampereellakin, mutta minähän soittelin kavereille, ettei tartte huolehtia minusta. Hyvin pärjäsin ruotsillani.

Aamulla soittelin tädille, joka hakikin minut kyläilemään muutamaksi tunniksi ja huolehti, että sain vähän ruokaakin syötyä. Alueelle kun pääsin, oli jo ainakin auton mittarin mukaan jo melkein helle. Kaljaa ja vettä tuli nautittua. Yöllä olikin jo taas viileää ja huonot jutut lensivät.

Seura oli mahtavaa, sää hienoa, paikka kiva ja musiikkikaan ei vituttanut. Mietin vain lähinnä, että miksi en ole aikaisemmin siellä ollut. Eli ensi vuonna sinne taas. Kiitoksia kaikille ihmisille jotka jaksoivat seuraani. Kuvat ovat galleriassa.

Kasikaks.

2 Replies to “Puntala-Rock 2006”

  1. piru kun menin sitten nukahtamaan ja päivä meni suurinpiirtein siinä. olis ollu kiva nähdä, parempi onni ens kerralla.

  2. Kattelinpa ite nämä kuvat jo pari päivää sitten ja oivallisia olivat, kuten yleensä tuppaavat kuvas olemaan. Jännä tapahtumakin, eipä ole tullut koskaan käytyä punkkenrollifestareilla.

Kommentit on suljettu.