Rakentavaa kritiikkiä

Rakensin viimeisen parin viikon aikana bodymodifications.netin alusta asti uusiksi. Yksi painava syy oli koodin huonous eli serveri oli lähes polvillaan koko ajan. Oma mielipide on tietysti, että tämä on nyt se paras versio mitä on tullut tehtyä ja kaikki toimii nätisti. Ongelmia tietysti on ollut, kuvat eivät ole kaikille näkyneet ja jotain muita pieniä ongelmia, kun live-versioon muutoksia teen. Mitään uusia juttuja ei ole, eri asettelu vain ja koodin optimointia.

Parasta on kuitenkin ollut kritiikki mitä on tullut. Tässä pari lainausta.

Sorry mates, but this new look totally sucks, You have made radical changes, everthing is upside down, damn. Mayby You shoud do some ”face lifting” of the site but not this….its horrible. Noe this site is totally uncomfortable. In one words it totally sucks

these pages look like dog poo.
they might look good on your mac kkkomputers and design schools…
not good.

Noiden perusteella on helppo lähteä parantamaan. Enemmän kuitenkin on tullut kehuja ja ylistyksiä. Which is nice.

4 Replies to “Rakentavaa kritiikkiä”

  1. miu-mau

    pah, ignoraa tollaset. saitin tehokäyttäjänä en oo löytänyt yhtään huonoa osiota tai valitettavaa mistään, sivusto on helppokäyttöinen ja tyylikäs.

    ja ne jotka on erimieltä mun kanssa, on väärässä :)

  2. Täytyy sanoa, että on ihme palautetta kyllä ilmestynyt. Mutta harvemmin missään pystyy tekemään oikein yhtään mitään, mikä miellyttäisi kaikkia. Ulkoasu näyttää omaan silmään henkeen sopivalta ja kotoisan tyylikkäältä. Värimaailmakin miellyttää itseäni kovasti. Tämäkään ei tainnut olla järin rakentavaa, mutta I like, joten tämän voi luokitella tuonne kehuihin ja ylistyksiin. :)

  3. Kehittävää kritiikkiä taas, big surprise. Hyvin tuo pelaa, vaikka vähän totuttelua vaatiikin ;)

  4. Mikko

    Näyttää selkeältä ja toimii nopiasti. Navigoiminenkin on ehkä aiempaa helpompaa. Niinhän se kyllä on että kun joku muu siivoaa sinun sotkuisen huoneen et löydä sieltä itse yhtään mitään. Very nice.

Kommentit on suljettu.