Tuirasta Oulun Kallio

Manifesto Jukebox

Eilen oli taas vaihteeksi punk-rock-iltamat Oulussa ja tällä kertaa mestana paikkana toimi Tuirassa sijaitseva Park57. Julisteen ja muunkin tiedotuksen mukaan keikkojen piti alkaa puoli kymmeneltä ja lähdin hyvissä ajoin paikalle. Loppujen lopuksi seisoimme sitten Villen, Manun ja Tompan kanssa baarin edessä odottelemassa paikan aukeamista. Perinteitä kunnioittaen keikka alkoi vähän myöhässä, mutta ei se mitään. Ehtipäs hetkeksi istahtaa. Pinkit seinät, punainen spotti osoitti lavalle, tosi punk.

Burn Again aloitti ensimmäisenä ja soittivat uusia biisejä tulevalta levyltään. Vanhojakin tietysti kuultiin. Bruno on lähdössä matkustelemaan, niin tämä jäi viimeiseksi keikaksi hetkeen. Minulle jäi olo vähän turhan lyhyestä setistä. Olisi siihen vielä biisi tai pari mahtunut. Keikan kuvat.

Kulokoi oli illan tuntematon bändi. Ja oudoin. Tarkoitus oli tutustella etukäteen vähän, mutta unohtui. Välillä mieleen tuli hidastettu Valse Triste. Puvut päällä. Laulaja eläytyi musiikkiin tosissaan ja liikkui ympäri tilaa. Oli hyvä esiintyminen, kiitoksia heille. Kuvia Kulokoista.

Kulokoi oli vetäny Dead Kennedys -nappeja ihan jees

Manifesto Jukeboxiahan suurin osa ihmisistä sinne oli tullut kuuntelemaan ja kyllähän se toimi. Uuden kitaristin, Heikin, ensimmäinen keikka meni hyvin. Aluksi Antti ja Heikki soittivat lavan edessä, mutta yleisön innostuksesta johtuen, heidän piti siirtyä lavalle. Mikkiteline ei pysynyt tanssijoiden edessä pystyssä. Maniboxin kuvat.

Kaiken kaikkiaan mukava ilta. Osasin kieltäytyä nelivitoseen jatkoille siirtymisestäkin. Tosin hetken vielä istuin viisseiskassa. Kauheasti numerobaareja Oulussa.