Alhonkaturock

Real Vacation @ Alhonkaturock

Viikonloppuna tuli käytyä ensimmäistä kertaa Kemissä ja Alhonkaturockissa. Samalla reissulla vietettiin kaverin polttareita.

Perjantaina Koodissa avausklubilla oli Roisto, Rattlesnake ja The Driven Dynamo. DD:n kattelin ja muita seurasin välillä. Hyvä oli meininki ja porukkaa riitti.

Yötä vietettiin Jukkiksen luona ja aamulla siirryimme ”polttaripaikkaan” saunomaan ja aloittelemaan päivää. Pientä nöyryytystä siinä harrastettiin ja lähdimme sitten katsomaan keikkoja festareille. Kivasti porukkaa ja musiikkikaan ei kiusannut. Aika paljon cover-bändejä oli kyllä paikalla. Real Vacation heitti viimeisenä viimeisen keikkansa ennen taukoa. Itsellä oli ainakin hyvä meininki ja kyllä siinä aika paljon muitakin tanssijoita oli. Kävimme vielä Koodissa jatkamassa ennen nukkumaanmenoa.

Sunnuntaina oli sitten kotiinlähdön aika ja polttarisankarikin oli jo aika valmiin näköinen. Ei ressukka arvannut, että eivät ne polttarit siinä olleet. Vähän kiertotietä ajelimme Rovaniemelle kaverin mökille ja sinne tuli sitten vielä lisää kavereita ja saunoimme ja vietimme iltaa. Ei mitään oikeaa nöyryytystä tullut harrastettua, mikä on oikeastaan hyvä. Sankari oli tietysti huolissaan seuraavan aamun palaveristaan, mutta sekin oli ihan suunniteltu juttu.

Tänään on jo normaalipäivä. Liskot kävivät toissayönä sen verran kylässä, että eilinen meni aika väsyneenä.