Bluesia ja Capoeiraa

Eilen oli 45 Specialissa esiintyjinä Kotoisat Sävyt ja Flaming Sideburns. Minutkin sinne pyydettiin paikalle kuvailemaan ja lähdinkin sitten, vaikka Park 57:ssa oli jonkin sortin punkkia tarjolla. Hyvissä ajoin ilmaannuin paikalle ja oli nimikin oikein vieraslistalla, ettei tarvinnut maksaa. Ei kovin montaa ihmistä vielä siinä vaiheessa ollut paikalla, mutta kymmenen jälkeen rupesi jo ahtaalta tuntumaan.

Kotoisat Sävyt

Kotoisien Sävyjen keikka oli mukava, taaskaan en tiennyt yhtään mitä odottaa. Voisi joskus katsella vähän etukäteen minkälaisesta yhtyeestä on kyse. Rokkia ja bluesia lavalta kuului ja piti vähän jalalla rytmiä taputella, en kuitenkaan kädet puuskassa seissyt. Ennen Flaming Sideburnsien aloitusta siirryin alakertaan istuskelemaan ja kun aloittivat, ei yläkertaan mahtunut. Poljin sitten Tuiraan ja ehdin katsomaan viimeistä pändiä eli Cut Downia.

Capoeira

Meininki oli sellaista, etten yhtään kuvaa bändistä oikeastaan saanut, jalkoja ja nyrkkejä heilu siihen tahtiin. Onhan se varmasti kiva purkaa paineita ringissä ja tehdä tuulimyllyjä, kierrepotkuja ja poimia marjoja. Sääli, että ei saanut oikein kuvaa ”tanssimisestakaan”, tähtäämään ei pystynyt, koska silloin ei näe ympäristöön tarpeeksi ja ei ehdi väistämään, mikäli joku sattuu tekemään kärrynpyörää kohti.

Olisi ollut kiva nähdä kaikki esiintyjät, mutta aina ei voi voittaa. Toivottavasti seuraavalla kerralla yleisöä tulisi hieman enemmän paikalle, eikä keikkajärjestäjä järjestäisi samalle illalle eri puolille kaupunkia keikkoja. Kuvia tulee myöhemmin, vielä on maanantainkin kuvat katsomatta läpi, kun olin Vasemmistonuorten järjestämällä keikalla käymässä ja syömässä heidän karkkejaan.

7 Replies to “Bluesia ja Capoeiraa”

 1. irtosko hyviä ruutuja 45;sta? se on jotenki nii huono se baarin yläkerta kuvata:)

 2. Kyllähän tuolla vissiin muutama kuva toisella koneella olisi. Pitäs jaksaa tälle siirrellä ja katsella läpi.

  Minä en oikein muutenkaan välitä 45:n yläkerrasta.

 3. koko

  löytyykö kuvia park 57sta?

 4. Löytyyhän niitä, muttei juuri tältä keikalta. Kuten tekstissä lukee:

  Meininki oli sellaista, etten yhtään kuvaa bändistä oikeastaan saanut, jalkoja ja nyrkkejä heilu siihen tahtiin.

  Ja tosiaan en ollut paikalla, kuin viimeisen bändin ajan.

 5. koko

  ok , no nakkaa fiiliskuvana pari ”epäonnistunutta” sitte kehiin kuitenki?

 6. Noh, tuossa jutussa on toinen, fotoblogissa toinen.

 7. Täälläpä olis jotain kuvia capoeira illalta:
  Black Betsy & Cutdown + Some Hardcore Kids in the pit

Kommentit on suljettu.