Elämää

Päivät menneet nopeasti taas. Mukavaa olla takaisin työelämässä, jossa vielä oppii koko ajan jotain uuttakin. Ei pelkästään sitä samaa HTML- ja CSS-viilausta.

Viikonloppuna oli paljonkin erilaista tapahtumaa. Perjantaina kävimme tytön kanssa kuuntelemassa Luu’s Blueta Tervahovissa. Oli mukavaa seurailla, miten humalaiset keski-ikäiset pitävät hauskaa. Lauantaina olimme sitten tupareissa, hirveästi vieraita ihmisiä, en tuntenut kämpän asukkaitakaan entuudestaan. Oli aika jännittävää mennä sinne. Mukavaa kuitenkin oli, osa porukasta pelasi Guitar Heron jotain versiota ja minäkin osallistuin Singstariin. Pitäisi kait kuunnella radiota enemmän, jotta ei tarvitsisi arpoa, että mitähän ne biisit ovat. Sunnuntai meni katsoessa telkkaria.

Maanantaina kävin sitten moikkaamassa Tipiä Igor’silla ja lähdin pois tuoreen kielilävistyksen kanssa. Pari päivää mennyt keittokuurilla. Olen kokeillut kyllä, että kiinteämpikin ruoka menee, kunhan muistaa vähän rajoittaa maustamista. Koruja on nyt yhteensä 13 kappaletta.

Tänään kävin säätämässä Tuccabajan uutta tietokonetta ja päiväkaljalla. Kaupasta mukaan tarttui viimein The Orange Box, saa nähdä milloin on aikaa pelailla. Illalla on Lento-olento numerobaarissa esiintymässä ja minuakin sinne pyydettiin. Pitää kait sitä se yksi ~50 minuutin biisi käydä kuuntelemassa. Viimeksi ainakin oli ihan leppoisaa.

Tuusulan tapahtumiin puutun sen verran, että osaanottoni omaisille ja läheisille.