Hässäkät hässäköity

Totuus plays Hässäkkä

Mukava viikonloppu takana, elävää musiikkia ja paljon kavereita paikkakunnalla. Perjantaina avasimme festit Park57:ssa, jonne saapui ihan kivasti porukkaa. Mitään virallisia tietoja minulla ei ole, mutta tuntui, että keskimääräistä enemmän kuitenkin. Ostin levyjä ja paidan. Out of Tunen tuoreen Discontent Producersin ja splitin The Divisiven kans. Sitten ostin Delta Force 2:n erikoispainosvinyylin ja t-paidan. Bändit eli Out of Tune, Hebosagil ja Abduktio toimivat ja yllätysesiintyjänä paikalle saapui Paul, joka kiertää skandinaviaa tällä hetkellä ja soittelee keikkoja minkä pystyy. Oikein miellyttävää vaihtelua heavyn ja punkin väliin.

Lauantai alkoi sillä, että opastin ruotsalaisia ja Paulin Park57:n parkkipaikalta Kuusisaareen ja siitä lähdin sitten roudailemaan soittokamoja Jonin ja Janin kanssa. Ei mikään maailman vahvin olo ollut, mutta kyllähän kaapit nousivat silti. Kuusisaaressa oli aika paljon ihmisiä nauttimasta säästä ja tivolista.

Illan keikat alkoivat minun osalta lipunmyynnissä, mikä meni loppupeleissä suhteellisen hyvin. Ei vielä siinä välissä oikein hätää ollut. Seuraavilla varmasti oli kiireempää. Kävin illan aikana katsomassa Brutopian, Real Vacationin, No Shamen, Totuus plays Hässäkän, Valse Tristen ja Terveet Kädet. Mihinkään ei tarvinnut pettyä, oikeastaan kaikki viihdyttivät hyvin. Jatkoilla kävin, kotiin pääsin aamusta.

Kuvia on taas jonossa sen verran, etten tiedä yhtään milloin niitä saa taas laitettua esiin. On tässä muutakin muutosta tapahtumassa sen verran, etten paljon edes yritä nyt. Ja ulkona on nätti sää.