Kasikakspunkeroa

Mielenhäiriö, Rakkaus ja Aivolävistys -keikka Ykän pubissa. En tiedä oliko niin kasikaks, mutta olipas ainakin erilaista. Ei oikein noi lokeroinnit minulta suju.

Mielenhäiriö

Mielenhäiriö koostui kovin nuoren näköisistä punkkareista. Oli keesejä ja happokalsareita. Soittivat häiritsevästi, eräskin synttärisankari päätti poistua paikalta. Huutelivat lavalla mm. ”Tunteeko kukaan Lamaa?”, tämä herätti hilpeyttä. Ja menivät vielä soittamaan sitä, se ei niin paljon hilpeyttä herättänyt. Nuoruuden innosta plussaa, mutta se ei aivan riitä.

Rakkaus

Rakkauden keikka oli teknisten ongelmien juhlaa. Kaappia hiljeni ja kieliä katkeili. Oli OK, saattaisin uudestaankin mennä katselemaan. En hirveästi osaa ylistyssanoja keksiä, naishuutaja oli kiva, toinen kitaristeista näytti siltä, ettei kovasti kiinnosta soittaminen.

Aivolävistys

Aivolävistyksen keikalla sitten Mielenhäiriö valtasi yhden mikin ja siinä sitten tyyliin 6-7 kossia huutaa laulajan mukana koko keikan läpi. Vissiin olivat kovia faneja. Tämäkin toimi. Kuulosti ehkä jopa parhaalta.

Eli 2/3 hyvä. Ensimmäinen saa harjoitella vielä paljon ja lopettaa paskat välispiikit.

Kuvailin, mutta jotenkin jäi kuvista huono fiilis, kun katselin niitä tässä läpi.

4 Replies to “Kasikakspunkeroa”

  1. Kas, tulit sitten sinäkin sinne. En vain tosin et oltais tavattu.

  2. Ei me taidettu pahemmin tavata. Sä kattelit avaimias siinä vaiheessa, kun me lähdimme pois.

  3. Teemu kuivamäki

    Hei, pnuk olisi mahdollista saada nuita kuvia itselleen nuista mielenhäiriön keikalta?

  4. Onhan niitä. Ei niitä montaa ole, mutta tuollaisia: http://galleriat.pnuk.net/mielenhairio/

Kommentit on suljettu.