Keikkaa ja kuvailua

Totuus-Tomppa

Eilen illalla oli Ykän pubissa siis Vene, Totuus ja Victimised. Pienessä sievässä tuli oltua, mutta ei tarvinnut aivan pilkkuun asti olla. Meininki oli hyvä. Ostin uuden halpissalamankin keikkaa varten, toimii oikein orjasalamanakin ja on aivan OK.

Vene soitti hyvän keikan, ei mitään valittamista. Jotenkin lyhyeltä tuntui, mutta näin vaikuttaisi olevan melkein joka kerta. Ei voi mitään, hyvä bändi ja mielellään vähän pitempään kuuntelisi.

Totuus soitti toisena ja räjäytti potin kuin Kristian Idolsissa. Eivät turhia treenaile, soittelevat vain keikan per puoli vuosi. Tänään kuulemma ovat studiossa ja pian saamme uutta materiaalia kuultavaksi.

Victimised jätti vähän kylmäksi, ”laulaja” oli suuren osan ajasta selin yleisöön, eikä minulla ole yhtään mitään havaintoa mistä laulut kertoivat. Turhan paljon örinää minun makuun.

Sakke, Riikka ja Eija

Tänään sitten herättiin vähän kahdeksan jälkeen ja lähdimme tallille. Minua sinne kaivattiin valokuvailemaan ja sain tosiaan kuvailla. Pari muistikortillista hevosia ja koiria. Onneksi sattui oikein nätti, eikä mitenkään liian kylmä sää. Nopeasti akku silti ilmoitti loppumisesta.

Tällä hetkellä täällä meillä on tupa täynnä naikkosia, erään hevosaiheisen foorumin miitti ja minä olen sulkeutuneena makuuhuoneeseen.