Keikkailua

Viime päivät menneet taas nopsaan. Torstaina aamusta lähdimme The Driven Dynamon kanssa käymään etelässä parilla keikalla. Ensin vuorossa oli Liberte Helsingissä, jossa oli mukava meininki. Porukkaa ei hirveästi ollut, johtui luultavasti siitä, että oli torstai ja muitakin keikkoja oli aika paljon samana päivänä. Toisena yhtyeenä oli Hostages, joka oli viime joulukuussa pohjoisen kiertueella. Hyvää uutta materiaalia olivat väsänneet. Taas yksi yökerho ja autossa nukkumista Kalliossa tuli testattua. Pääsimme onneksi aamulla yöpaikkaankin vähän levähtämään.

Perjantaina ajelimme Porvooseen, jossa keikka oli Street Bar & Cafessa. Siellä porukkaa oli myös vähänlaisesti. Baarityöntekijä totesikin, että ihmiset istuvat tupakkalain jälkeen mieluummin ulkona terassilla, kuin kuuntelevat bändiä sisällä. Porvoosta sitten matka jatkui suoraan keikan jälkeen takaisin Ouluun. Oli pitkähkö yö.

Lauantaina ehdin vähän hengähtää ja käydä moikkaamassa kavereita illalla. Sunnuntaiaamuna lähdimme sitten kaveriporukalla kohti Tamperetta ja NOFX:n keikkaa. Perille päästyämme pyörähdimme Vastavirtaklubilla ja sieltä Kujakolliin katsomaan Last Callsin esiintymistä. Oikein mukavaa ja leppoista. Hirvittävästi oli tuttuja sielläkin paikalla. Sen jälkeen sitten Klubille ja Pakkahuoneelle. Jonoja oli jo kovasti, jouduin eräästä syystä jonottamaan kahdesti, mutta onneksi seura oli hyvää.

Lämppäreistä ensimmäinen, Mad Caddies, meni vähän ohi siinä tuttuja moikatessa, hyvän kuuloista kuitenkin. Toinen, Freak-Ed tuli sitten seurattua tarkemmin ja tykkäsin. Kunnon ysäriskeittipunkkia.

NOFX:n aloittaessa siirryimme Pakkahuoneen puolelle, missä ihmiset olivat jo tiukasti pakkaantuneet lavan eteen. Pari biisiä seurasin miksauspöydän tuntumalta, jonka jälkeen kaverin kanssa lähdimme kokeilemaan onneamme päästä lähemmäs. Se kävi aika automaattisesti, heittäytyi vain vellovaan massaan ja yhtäkkiä olimme aivan lavan tuntumassa. Ei sitä hirvittävän kauan jaksanut, muutaman biisin sieltä kuitenkin seurasin, jonka jälkeen oli pakko lähteä juomaan vettä. Paita oli läpimärkä omasta ja kymmenien muiden ihmisten hiestä. Loppukeikan seurasin vähän väljemmiltä vesiltä. Ei tullut kyllä montaakaan rallia, jota en olisi tuntenut. Hieno oli kokemus kaiken kaikkiaan.

Nyt on unirytmi mahtavasti sekaisin, ajattelin iltapäivällä ottaa pienet torkut ja heräsin puolen yön jälkeen. Kellonkin laitoin herättämään, mutta taisin torkkunapin sijaan painaa sitä toista. Toivottavasti vielä muutaman tunnin onnistuisi nukkumaan ennen aamua ja kääntämään rytmiä hieman.

One Reply to “Keikkailua”

  1. Olipas mukava reissu, kiitti seurasta, Tomi!

Kommentit on suljettu.