Muuttoa

Tässä on nyt hetken ollut muutto päällä. Tapahtuu hitaasti, mutta varmasti. Eilen varsinaisesti pääsimme viemään ensimmäiset tavarat Timon kanssa uuteen kotiini ja nyt tässä olen pakkaillut vähän tavaroita taas ja ajattelin pyytää Timoa taas auttamaan. Vähän jänskättää, koska en ole vielä yksin asunut tähän mennessä. Luulisin suoriutuvani ihan hyvin, mutta saa nähdä.

Eilen haimme kaupasta uuden sängyn, telkkarin ja kotiteatterijärjestelmän, eli kaiken mitä ”nuori” mies tarvitsee. Tänään voisin yrittää kasata sängyn valmiiksi, mikäli millään vain ehdin. Lauantaina tulevat vanhemmat peräkärryn kanssa. Osa tavaroista lähtee alkukotiin varastoon, ei yksiöön ihan mahdottomia mahdu. Vähän mietin, että raaskinko sarjakuvakokoelmaa sinne laittaa. Kirjahyllyjä, vanhoja VHS-leffoja ja telkkarin ja stereot ainakin. Elokuvia ja musiikkia on kertynyt yllättävän paljon tässä vuosien varrella. Poisheitettävää olisi hirmuisesti, mutta en nyt jaksa selata läpi kaikkea. Sitten kun puran laatikot, heitän suoraan menemään osan.

Muutan syvään etelään eli Oulun Heinäpäähän. Pitää farkkuhaalarit ja banjo ostaa myös jossain välissä. Oikea biisi on jo opeteltu kitaralla. Sen verran ainakin, että pitäisi tunnistaa mistä on kyse.

Minä siis hiljenen mahdollisesti hetkeksi, kunnes saan uuden internjetin. Ei panOULU ihan vielä kanna sinne asti, mutta suunnitelmissa on tukiasema aika lähelle. Ihan varma en ole, vienkö jo tänään koneen uuteen kämppään, voisi olla tylsät viimeiset päivät tässä kämpässä ilman konetta.

2 Replies to “Muuttoa”

  1. Konehan (ja musiikki) sammuu vasta sitten kun _kaikki_ muu on jo raahattu autoon. =)

  2. reettis

    eläpä gladiatorcoppia heitä pois, se elokuva on niin nähtävä!
    moro ja tsemppiä vielä.

Kommentit on suljettu.