Rotos (heart) Paskis

Pitti

Eilen tuli sitten oltua viettämässä iltaa festareilla Park57:ssa. Paikka on vähän muuttanut ilmettään, ei mitään radikaalia, mutta uudet pöydät ja tummemman punaiset seinät. Illan anti oli suoraan sanottuna hyvä, ei mitään moittimista. Alkuilta oli odottelemista, ”Eikö tänne taaskaan tule ketään”, mutta kyllä sitä porukkaa sitten tuli sisään.

Delta Force 2 aloitti illan. Tiesin kyllä vähän mitä odottaa, mutta jätkät veti vielä paremmin. Janin sanoin: ”Tältä kuulostaa, kun punkkarit soittavat heviä”. Oli pogoamista, vähän pittiä ja jopa wall of death näkyi. Tietty ei kauhean kovaa vaikutusta tee, kun neljä miestä juoksee toisiaan vastaan.

Laurila oli illan toinen esiintyjä ja olin ymmärtänyt, että kyseessä surffia ja rokkia. Hyvän kuuloista rallatusta, vähän pitkiä välispiikkejä tuli. Yllättäen minulta loppui akut salamasta näiden aikaan ja poljin lähihuoltoasemalle ostamaan pattereita.

Manifesto Jukebox heitti varmuudella keikan. Hyvän kuuloista punkrokkia, mutta silti tuntui, että jotain puuttui. En osaa sanoa, tykkäsin kyllä kuulemastani.

The Blaster Master herätti sitten nekin, jotka eivät niin punkista välitä. Yleisö tanssi ja hyppeli tasajalkaa. Hyvä meininki oli ja minä tykkäsin täysillä. Aikaisemmin on jäänyt näkemättä, eivät kyllä aivan joka kuukausi ole esiintyneet Oulussa.

Kaiken kaikkiaan oikein mukava ilta ja ihmiset tuntuivat viihtyvän. Tänään festarit jatkuvat, paikalla At The End, Fun, The Sultans, Echo is your love ja Risto. Ennakkoliput ovat loppuunmyytyjä, mutta ovelta vielä saa. Ole siellä tai ole muualla.

Itse lähden kohti Kajaania iltapäivästä katsomaan Red Light Say Go:ta, Delta Force 2:sta, Maniboxia, Dead Sunrisea ja The Driven Dynamoa. Viikonlopun kuvat huomenna/ensi viikolla.