Tampereelle ja takaisin

Tulipa käytyä pistokeikalla Driven Dynamon kanssa Tampereen Klubilla. Matkaan lähdimme eilen aamulla puoli kymmenen ja olimme perillä hyvissä ajoin ennen soundcheckiä.

Hevosia

Matkalla Evijärven kohdalla ohitimme Husted Nissenin perheen, jotka ovat matkalla Itämeren ympäri hevosvankkureilla. Vähän ensin ihmetytti, kun lähestyimme takaapäin ja näkyi hevosten jalkoja kärryn alta, sitten muistui tämä tapaus mieleen. Mahtaa olla erikoinen kokemus. Kuva on nyt mitä on, liikkuvasta autosta kiireellä ei paljon kuvia oteta, hyvä että ehdin kameran kaivaa esiin.

Perillä vaihdoimme Antin kanssa pari tekstiviestiä ja hän ilmaantui paikalle Timon kanssa. Hetkeä myöhemmin myös Olli tuli paikalle ja siirryimme lähes lämpimään auringonpaisteeseen Telakan terassille. Mike ja Ismokin tulivat paikalle ja voisi sitä melkein blogitapaamiseksi kutsua.

Keikka meni hyvin, vaikka porukkaa ei ihmeemmin paikalla ollut, liekkö syynä jääkiekkopeli, minkä loppuratkaisun pääsin katsomaan. Pitihän sitä vähän jännittää. Risto oli mielenkiintoinen tapaus, ei ihan minun kuppini teetä, mutta ei huono ollenkaan. Loppuilta menikin sitten käkättäessä aluksi takahuoneessa ja myöhemmin baarin puolella. Tuli myös hieno idea tehdä eräällä kauan hautautuneena olleella bändillä pari keikkaa syksyllä. Toivottavasti onnistuu.

Pienistä aikatauluongelmista paluumatkalla huolimatta hieno reissu. Ensi viikolla sitten jatketaan.