Töminät tömisty

Nyt on Joensuu taas kerran nähty ja olihan se mukavaa. Kun pääsimme perille, taivas repesi ja satoi aivan kaatamalla. Vähän tuli kastuttua, mutta kuivui kyllä sitten ihan hyvin. Töminään ja jäähallille päästyä näkyi paljon kavereita, paljon enemmän, kuin oletin näkeväni. Nyt on joka paikka kipeänä ”tanssimisesta” ja tekee vaikeeta nostaa käsiä, nousta portaita ja sellasta. Mitään mustelmia ei ole, toisessa kyynärpäässä vähän ruhjeita, kerran kaaduin sinne ihmisten sekaan. Bändit olivat hyviä, nautin kyllä kaikista mitä ehdin näkemään ja kuulemaan.

Nukuttiin yö autossa, melkein rauhassa. Joku oli hukannut korttinsa ja kuvitteli tosissaan, että meillä se siellä autossa olisi. Sedät kävivät siinä sitten paikalla ja rauhoittivat tilannetta, siirsivät sitten vielä meidän autoa korttelin verran pois näiden vähän äkäisten ihmisten luota.

Lauantaina aamupäivästä oli sitten tarkoitus lähteä kohti Helsinkiä ja häitä, mutta suunnitelmiin piti sitten tehdä muutoksia ja ajella takaisin Ouluun. Ei hirvittävästi masenna, kotiin päästyäni lähinnä löhösin sohvalla ja yritin telkkaria katsella, mutta silmät eivät pysyneet auki. Huomenna toivottavasti pääsee pelaamaan jalkapalloa, jos saisi lihakset avautumaan. Kahden viikon päästä tömistään Puntala-Rokissa.