Uusi puhelin

Igelkott

Tässä elämänmuutosten tuoksinassa päätin uusia myös puhelimeni. Internetsistä selailin Nokialaisia hetken ja E61i tuntui varteenotettavalta vaihtoehdolta. Kavereilla on ollut lähinnä hyviä kokemuksia siitä vanhemmasta mallista ja koska edellinen puhelin oli 3650 hassuine näppäimineen, ajattelin, että olisi QWERTY-näppäimistön aika. Liikkeessä sitten katselin sitä hetken, tuntui hyvältä ja ajattelin ostaa sen, mutta niitä ei ollut varastossa. Myyjä sitten esitteli muita vastaavia vaihtoehtoja ja E65 tuntui vielä paremmalta. Ilmeisesti suurinpiirtein sama puhelin, eri ulkonäkö vain.

Nyt parin päivän käytön jälkeen olen ollut tosi tyytyväinen. Onhan E65 vähän kapeampi kuin E61i ja tuntuu ihan puhelimelta. Olen taas oppinut käyttämään normaalia näppäimistöä suhteellisen sujuvasti. Hidasta kirjoittaminen vielä on, mutta saan kuitenkin kirjoitettua. Putty on asennettuna eli irkkaaminenkin onnistuu ja Fring on mesetysohjelmana. Jälkimmäistä tuskin tarvitsen kovin useasti, mutta onpahan olemassa tarpeen sattuessa. WLAN tuntuu toimivan nätisti ja kun täällä pohjoisessa on lähes keskustan kattava ilmainen verkko, niin sitä tulee luultavasti nyt käytettyäkin. Muita yhteyksiä en ole vielä edes kokeillut, mutta eiköhän nekin toimi.

Synkronointi koneen kanssa sujuu kuin tanssi humalassa. Bluetoothilla aluksi säädin ja olin positiivisesti yllättynyt miten helppoa se on. Edellisen luurin kanssa sai tapella pitemmän aikaa joka kerta, kun halusi puhelimen keskustelemaan koneen kanssa. Eilen jaksoin jo kaivaa piuhan laatikosta ja onhan se nopeampaa siirtää musiikkia sen välityksellä. Soitin toimii sen verran hyvin, että pystyin jättämään varsinaisen mp3-soittimen toimettomaksi toistaiseksi.

Kamerahan on huono, mutta käy kännikamerasta. Jutun alussa oleva kuva on sillä otettu kesän ensimmäisestä nähdystä siilestä. Tuntuu, että noita näki lapsena enemmän, syynä luultavasti se, että kesälomat vietettiin mummolassa maalla

Nyt lähden äidin kanssa katsomaan uutta asuntoani.

2 Replies to “Uusi puhelin”

  1. Mikko

    Kerkesin jo miettiäkkin että mikä malli on kyseessä mutta jaksoin odottaa kirjoitusta. Vaikuttaa mielenkiintoiselta peliltä.

  2. mikkå

    Nythän sun 350d on ihan toimeton. Myy se.

Kommentit on suljettu.