Uusin lelu

Canon EOS 30D

Kävin tänään hakemassa kaupasta EOS 30D:n. Eihän tässä teknisesti mitään kovin paljon eroa ole 350D:hen, tuntuu silti huomattavasti paremmalta kädessä. Säätömahdollisuuksia on enemmän ja moni säätö tuntuukin järkevämmin sijoitetulta. Vihdoinkin sain ostettua myös ”kittilinssin” korvaavan objektiivin, Canonin EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM. Tuntuu oikein mukavalta ja kivana lisänä kuvanvakain.

Olisihan sitä voinut odotella seuraavaa mallia, mutta eiköhän tällä pärjätä taas jokunen vuosi. Vanhan vermeen jätän keikka- ja festarikäyttöön. Nyt vielä voisi opetella kuvaamaan.

3 Replies to “Uusin lelu”

 1. Haa, kyllä ny kelpaa! Namnam-nam-namanam! Rupeankin tässä innolla odottelemaan lisää kuvatuotoksia, kun olen tällainen kuvahörhö, jota kiinnostaa muiden ottamat kuvat. Siis eikun tähtilaivaston komentosillalle niitä kuvia postaamaan!

  Itse olen kuvitellut useamman kuukauden kuin toisenkin hommaavani Nikonin d200, mutta pelkkä rungon hinta on kartoittanut minut kauas haaveihin. Ehkä sitten, kun myyn opiskelijasieluni tai minulle käy järkyttävän hyvä mäihä, pystyn hommaamaan kyseisen mötikän.

 2. nandu

  Upeeta! Kyllä tuolla kelepaa. Aiiijaii, millonkahan sitä itellä lohkeis hillot kammeraan, ostettavaa olis pirusti.

  Noh jos sitä kuitennii LOMO:lla pitkästä aikaa kuvais tuolla Jazzeilla.

  Onnea uudelle omistajalle!

 3. äiti

  Moi!
  On muuten semmonen hylly tuolla meidän ladossa, ettei muilla. Vaikka opettaja sanoi, että ”onhan se huonekalu, jos tuommosesta tykkää”!!! Häh!

Kommentit on suljettu.