Viime aikoina

Viime aikoina on sattunut kaikenlaista. Viikko takaperin lauantaina oli Läsnä-rock, johon osallistuin isossa sievässä ja hauskaahan se oli. Kuvia otin ja laittelin niistä osan, eli Driven Dynamon ja No Shamen, galleriaan. Vielä on Murhamurhaitsemurha säätelemättä.

Sampsa

Pääsiäisen jälkeen oli paluu arkeen ja töihin. Ensimmäisenä työpäivänä tapasin toimitusjohtajan ensimmäistä kertaa ja nyt on sitten edessä ilmeisesti työnhakua vaihteeksi. Sellainen pitemmän puoleinen lomautus edessä. Pienehkö matalapaine motivaatiossa ollut havaittavissa viime viikolla. Perjantai 13. oli ihan perusmaanantai maanantaiden joukossa.

Eilen kävin muuttoapuna Riikan veljellä. Pakkailua ja tavaroiden kantelua peräkärryyn. Hienoon taloon muuttavat. Minun suuntavaisto on sitä luokkaa, etten tänään osaisi sinne ajaa.

Illalla olisi Teatrialla ollut metallia ja rokkia ja oli oikein nimikin listalla ja kuvauslupaakin, mutta enköhän minä unohtanut iltapäivällä kameran autoon ja auto lähti illaksi reissuun. En sitten mennyt sinne. Luultavasti opin virheestä ja seuraavalla kerralla ei tällaista satu.

Ei kait tässä tän kummempia. Paria sivuprojektia olen koodaillut ja rupeaa ilmeisesti valmista olemaan. Sitten onkin vapaata.

Että jos muuallakin on ollut vähän tympeetä, niin ei se täälläkään niin mahtavaa ole ollut. Keuhkotkin tuntuvat olevan täynnä limaa.