WP-ongelma

Save dialog

En tiedä onko kukaan muu moiseen törmännyt, mutta minulla on jonkin aikaa jo WordPress tässä blogissa tehnyt niin, että tarjoaa esimerkiksi kommenttia lähetettäessä tai juttua tallennettaessa sitä tiedostoa ladattavaksi. Välillä tulee vain tyhjä sivu. Mitään asetuksia en palvelimesta ole muuttanut, yhtäkkiä vain alkoi tekemään näin. Tietäisikö joku mistä voisin alkaa vikaa paikallistamaan?

Olen päivittänyt WordPressin versioitakin, mutta ei vaikuttanut mitenkään tilanteeseen.

7 Replies to “WP-ongelma”

 1. Onko palvelimella jokin PHP-cache/”accelerator” käytössä? Tälläiset ovat joskus aiheuttaneet harmaita hiuksia.

 2. Ägnh, hakuammunnaks menee tommosen kanssa, mutta eikö vaihtoehdot ole käytännössä ne, että joko selain tulkitsee vastaanotettavaa dataa väärin, tai sitten palvelin lähettää vääriä headereita?

  Vaikeaa lähteä tutkimaan tuollaista bugia, jos se ei ole helposti toistettavissa, enkä ole oikein varma siitä, että tuolla tavalla Firefoxiin aukeavien dialogien headerit selviäisi mistään helposti.. paitsi jollakin paketinkaappaussoftalla.

 3. Tjaa, törmäsin samaan ongelmaan äskeistä kommenttia postatessa. Serveri kai se sitten..

 4. Juu, se on tosiaan helppo toistaa.

 5. Minulle pukkaa samanlaista tasaisin väliajoin, tulee yleensä yleisen hallintapaneelin hitauden bonuksena ja häviää sitten ajan myötä itsekseen. Ärsyttävää kyllä.

 6. Lucid

  Milläköhän MIME tyypillä serveri tarjoaa tuota tiedostoa. Eikös mimejen perusteella selain tee sen päätöksen, miten saapuvaa dataa käsitellään?

 7. Enpäs ottanut selvää. Nyt päivityksen jälkeen ei ainakaan ole tehnyt enää tuota.

Kommentit on suljettu.