Uusi serveri

Nyt on uusi kone serverinä. Viimeiseen asti sitä piti odotella, että sain asennettua. Aamulla, noin kello 7:47, vanha kone päätti siirtyä eläkkeelle ja meinasi vähän kylmä hiki nousta pintaan. Onneksi ei hajonnut kiintolevy, vaan sain kaiken talteen. Tietokannoista otin eilen jo varmuuskopiot, kun WordPressin päivitin, mutta ei se bodymodifications.netin kuvia olisi pelastanut.

Tämä päivä onkin sitten mennyt tosissaan säätämisessä, mutta nyt on vähän tuoreemmat palvelinohjelmistot ja muutenkin nopeammat pelit ja vehkeet. Fedora vaihtui Debianiin, mutta ei sitä näin pikaisesti huomaa muusta kuin paketinhallinasta. Samalla tavallahan ne ohjelmistot säädetään eri distroissa.

Reilut pari vuotta vanha princealbert jaksoi, mutta jospas atk nyt kestäis ja riittäisi tehoiltaankin. Eron kyllä huomaa jo, 600 megahertsistä siirtyminen 3 gigahertsiin tekee aika paljon. Levykin on nopeampi ja muistia on tuplasti.

Käyttäjiä en ole vielä kopioinut, se olkoon huomisen tai jonkun toisen päivän hommia.

2 Replies to “Uusi serveri”

  1. Onnea uudelle atk:lle. Meitsi downgrades oman saitin pyörimään wanhalla IBM T43 läppärillä, kunnes saan varsinaisen serverin päivitettyä ”täs joskus”.

  2. dadaaa. Loistoa!

    Nyt muuten vasta huomasin ton hämyn efektin tän saitin yläosassa. Aika kiva.

Vastaa