Kajarit

Minulla ja työkoneellani on pieni ongelma. Satunnaisesti, kun kirjaudun ulos koneesta, en pääse kirjautumaan takaisin jos olen poissa työpaikalta. Reilu viikko sitten junassa piti kirjautua ulos ja en päässyt enää omalla tunnuksellani sisään. Tänään päätin sitten käydä toimistolla pyörähtämässä ja kirjautumassa koneelle. Oli mukava yllätys, kun työpöydällä odotti laatikko jossa oli minun nimi päällä.

Nokia MD-7W

Nokian MD-7W -kaiuttimet. Toimivat bluetoothilla, jos sellainen laite on käytettävissä, iPhonen kanssa toimi ilman mitään ongelmia. Tavallinen 3,5 mm liitin löytyy myös. Äänenlaatu on tarpeeksi hyvä esimerkiksi puistossa kuunteluun. Menevät näppärästi yhteen paketiksi ja on helppo kuljettaa. Säätöjä on volume ja nappi stereolaajennushommille.

Ainoa mikä häiritsee, on se että laturi, mikä tuli mukana, ei sovi kotimaisiin pistorasioihin. Näyttäisi olevan UK-malli. Puhelimen laturi onneksi sopii.

2 Replies to “Kajarit”

  1. Josku

    Hyvä että kelpas :) Ite en oo ehtiny ees pakkausta avata.

  2. Kyllähän noi voittaa MBP:n omat kaiuttimet ja kätevä, että ei tartte ottaa koko konetta mukaan kun kuuntelee vaikka keittiössä musiikkia.

Vastaa