Helsinki Punk Fest 3

Sain Helsinki Punk Fest -kuvat tällä kertaa vähän nopeammin nettiin, viime kerroilla taisi melkein puoli vuotta kestää.

Mikko - Valium Kiharat

Valium Kiharat soittivat perushyvän keikan. Kolmas kerta, kun näillä festeillä näin. Edellisellä kerralla oli menoa ehkä hitusen enemmän.

Toni - Pertti Kurikan Nimipäivät

Pertti Kurikan Nimipäivät olivat erittäin hyviä, jäi todella hyvä fiilis ja kuvia katsellessa myöhemmin fiilis vain jatkui. Jos on mahdollisuus, niin kannattaa käydä katsomassa keikkaa.

Pexi - Maho Neitsyt

Maho Neitsyt jäi itselle vähän laimeaksi, vaikka yleisöllä näytti olevan erittäin hauskaa. Eturivissä tuli viihdyttyä ja muutama hyvä klassikko tuli kuultua.

Emmi - Bad Jesus Experience

Bad Jesus Experience oli uusi tuttavuus, vaikka tuttuja oli bändissä. Hardcorea. Tyttöenergiaa huudoissa ja rummuissa.

Paikan päällä tuntui, että kuvista ei oikein mitään tule, mutta kyllähän nuo sitten oikein hyviltä tuntui, kun näki isommalta ruudulta.

One Reply to “Helsinki Punk Fest 3”

  1. Hyviä kuvia! Kuulostaa kovin tutulta tuo, että itse kuvaustilanteessa tuntuu siltä ettei kuvailuista tule mitään mutta kotona kuvia katsoessa huomaakin niistä tulleenkin ihan katsottavia.

    Pertti Kurikan Nimipäivät tuli nähtyä Puntalassa, ja olihan se meno siellä sen verran sympaattista että ajattelin kyllä toistamiseekin katsoa bändin keikan, kunhan vain kohdalle sattuu taas osumaan.

Vastaa