Maanantaipoppia 7

Perjantaina kävin katselemassa, kun Hero Dishonest veti keikan Alakerrassa. Ei oikein keksinyt hyvää tekosyytä jättäytyä pois, kun melkein naapurissa olivat. Meininki oli itsellä hyvä. Muut lähinnä seisoivat, kun tein itsestäni pellen. Valokuvia on Flickrissä, myös Like Rats From A Sinking Ship -kuvat ovat esillä.

Hero Dishonest

Mukaan tarttui HD:n tuorein levy, Dangerous. Nyt pari kertaa antanut pyöriä läpi ja mielelläänhän tätä kuuntelee. Tuntuu vähän selkeämmältä kuin edellinen, When the shit hits the man. Hyvällä tavalla. Vokaaleista saa välillä enemmän selvää ilman, että sanoitukset ovat nenän edessä. Biisit ovat ainakin osittain pidempiä kuin aiemmin, mutta ei todellakaan liian pitkiä radiosoittoon. Levy on pidempi kuin edellinen, vaikka on vähemmän raitoja.

Vaihtelua on reilusti, ei pelkkää paahtoa täysillä koko aikaa. Yllätyksiä useankin biisin aikana, kiirehditään, levähdetään, vedetään täysillä, jopa muutaman sekunnin kitarasooloja ja sylki lentää huudon mukana.

Hero Dishonest

Paketti on kaikinpuolin mukava. Vinyylin lisäksi mukana tuli CD ja latauskoodit, jossa oli sitten mukana vielä live-nauhoitus Vilnasta. Vieläkin levysoitin odottaa kotona kytkemistä vahvistimeen. Tai oikeastaan uutta vahvistina, jossa olisi sisääntuloja tarpeeksi.

Ainakin osaa levystä voi kuunnella MySpacesta.

★★★★☆ (ei taida olla puolikkaita tähtiä merkistössä, niin jää vain neljään)

Vastaa