Kumpparit

Huomenna on lähtö Iloiseen rokkitapahtumaan Joensuuhun ja piti käydä etsimässä vähän sadetta pitävää vaatetta ja kenkää. Pitkästä aikaa pukeutumiseen ja muotiin liittyvää. Useampia kauppoja tuli kierrettyä sadeviittojen perässä, joka paikasta loppuneet. Loppujen lopuksi epätoivoisena ostimme Clas Ohlsonilta tylsät, mutta luultavasti kuivana pitävät. Kumisaappaat olivatkin sitten vaikeampi tapaus, kunnes löytyi Partioaitasta ja kaiken lisäksi vielä alennuksesta.

Saappaat

En halunnut mitään pitkävartisia taviksia, koska ahdistaisi kulkea sellaisten kanssa ympäriinsä. Ongelmaksi koitui sitten, se että miesten lyhytvartisia ei hirveämmin ole tarjolla. Ostin siis nätit punaiset naistenmalliset Tretornit. Kelpaa tallustella vähän märemmässäkin maastossa.

Jos jotain haittapuolia hakemalla hakee, niin naisilla on ehkä hieman sirommat nilkat. Nuista ei ihan hyppäämällä pääse pois.

Huomenna sitten puoliltapäivin autoilemaan ja katsomaan Töminään punkkia ja viikonlopun aikana saakin nauttia kovasti hyvistä bändeistä, mm. Against Me! ja Jaakko & Jay on listalla. Siellä nähdään!

Vastaa