Kusiset farkut

Eilen menimme Ammin ja Marian kanssa tapaamaan irlantilaisia kavereita, joihin tutustuimme Puntala-rokissa. Olivat tulleet kaupunkiin katsomaan keikkoja. Aluksi sanoivat menevänsä Kalasatamaan johonkin tapahtumaan, mutta vaihtoivat sitten sen Kuudes Linjassa olevaan keikkaan. Siellä oli esiintymässä Hero Dishonest, Fun ja Pissed Jeans. Viimeksi mainitusta ei ollut minkäänlaista havaintoa, mutta olin ottanut kaiuttimet mukaan puistoon ja laitoin Spotifystä soimaan sen. Hippasen siinä sitten kiinnostuin ja päätin lähteä myös sinne keikalle. Onnekseni olin ottanut kameran mukaan, mutta vain 50mm objektiivin.

Hero Dishonest toimi totuttuun tapaan, irlantilaisetkin innostuivat siitä. Yleisöä oli jo jonkin verran paikalla. Heidän jälkeensä, kun Fun aloitti, porukkaa oli jo aivan riittävästi, enkä viitsinyt mennä hirveästi tönimään, jotta saisin kuvattua. Vähän ahdas objektiivi pieniin paikkoihin, pitää olla aika kaukana lavasta, että saa koko henkilön kuvaan.

Pissed Jeans sitten iski kovaa. Vaikka kuulosti hyvältä puistossa radiosta kuunneltuna, en osannut odottaa yhtään sitä. Laulaja sopivan sekopäisen oloinen. Oli tosi mukava seurata. Parhaita keikkoja tähän mennessä tänä vuonna.

Hero DishonestHero Dishonest

FunFun

Pissed JeansPissed Jeans

Ei kyllä yhtään kaduta, että lähdin. Jos satut tänään olemaan Tampereella, suosittelen käymään keikalla, esiintyvät Klubilla.

Tänäänkin ulkoillaan uusien kavereiden kans, voi olla, että jonnekin keikallekin eksytään.

Vastaa