Aar juu redi to DIE?

Ghost Reckon -session pitäs alkaa jossain vaiheessa, odottelen et mayb pääsee intter nettiin. Aksua yritin kans tavoitella jos sais vaikka serveriä lainaan ni ei tarttis vaihtaa toimistoa. Täällä on paremmat koneet.

On ollut aika kylmää ilmaa nyt pari päivää. Eilen tuntu että lihakset leikkaa kiinni ku polin pienessä kiireessä himaan hakemaan autoa. Ei tuntunu toi matka missään pari kuukautta sitten.

Kierreltiin eilen päivällä maybin ja parran kanssa kauppoja ja onnistuin oikeasti käymään Levykauppa Äxässä ostamatta mitään. Tarjolla ois ollu mm. Black Sabbathin Paranoidia viinylinä, Slipknotin DVD:tä, Mudvaynen ja System Of A Downin uudet levyt. Tiukkaa teki mutta ehkä se seikka että tuhlasin jo rahaa edellisessä kaupassa Sum 41:n levyyn vaikutti asiaan. Ghost Reckonin complete pack ois kans sopivasti ilmestyny joulumarkkinoille. Se on sellainen must have.

Aksukin tuli online, pitääpäs testata saanko serveriä säädettyä.

5 Replies to “Aar juu redi to DIE?”

 1. Lotta

  Kyllä Sum 41 on paras! Kannatti ostaa sen levy!:)

 2. deryck whipley <3

  päätin ostaa sen cd:n koska diggasin siitä jo vunna 2000 ja nyt mä en muuta teekkään ku kuuntele sitä! tuntuu että kukaan suomessa ei oo koskaan kuullukkaan siitä! :( mutta mä oon tartuttanu sitä mun kavereihinki…mä oon ettiny all killer no filler albumia joka paikasta mutta ei missään tunnu olevan sitä… dääm…

 3. sum 41_girl_vm_90

  mä kirjotin äsken ton ylemmän <3
  kaikki sum 41 fanit lähettäkää mulle mailia osotteeseen: soikku90@luukku.com ihan rohkeesti vaan :)

 4. sum41 faniiii

  sumb41 on paras!!!

 5. sum41 fani taas

  sori tarkotin siis sum41 enkä sumb41 :)

Kommentit on suljettu.