Hyvin alkoi

Part I:
Tulin toimistolle tappamaan aikaa siksi aikaa ku vaemo o harrastelemassa. Onnistuin ensimmäiseksi näppäilemään hälyn tunnuksen väärin. Ei mua oltu opastettu miten siinä tapauksessa toimitaan ja onnistuin saamaan lukkoon koko homman. Onneksi kiltti vartiointiliikkeen setä neuvoi sitten miten toimitaan ja vinkuminen loppu.

Se ois sitten joulukuukin. Lisää joululauluja ja iloista mieltä ja ja… Ei oikein eilen tuntunut kauheen jouluiselta ku käytiin Tiimarissa kattelemassa askartelutarvikkeita. Mesta oli ihan pullollaan ihmisistä joilla oli hirvittävä kiire. Paitsi parilla nuorella kossilla jotka tunkivat kyniä ja tusseja taskuihinsa.

Kuun vaihtuminenki on näemmä aiheuttanut joitain ongelmia blogeissa ku näkyvät blogilistassa päivitettyinä, mutta sivulla lukee ”ei merkintöjä tässä kuussa”. Tai muuten vain ovat päivittämättömiä.

Part II:
Kävin tuossa knosultin eli maybin kanssa kahvilla Pintissä jonka jälkeen menimme ostoksille Stoppalle. Toivottavasti hajuaisti palautuu joku päivä. Vietimme aikaa hajuvesiosastolla etsiessämme yksinäisen miehen talven ykköstuoksua. Täytyy kyllä sanoa että aika paska homma ku meinaa henkeä ahistaa kun kävelee ovesta sisään vaikkei ole minkäänlaista astmaan viittaavaa vaivaa. Dödöosastot pitäis olla suljettuja, hyvin ilmastoituja alueita.

Kävinhän minä hipelöimässä System of a Downin uutta levyä taas. Pitää kirjoittaa joulupukille siitä. Perjantaina hipelöin uutta näytönohjaintakin mutta se jääköön ens vuoteen. Kyllä vanhalla vielä pärjää tämän ajan ku odotellaan intternettiä himaan.

Jospas surffais vielä vaemoa odotellessa.

3 Replies to “Hyvin alkoi”

  1. Tiiäkkö että naiset voi heplosti hakea ilmaisen meikin sieltä Stoppalta jos haluavat ja periaatteessa hajusteetkin on ilmasia kun testerillä ittiään sumuttaa :)

  2. mikkå

    pistin pari kuvaa fileestä…

  3. VAEMO

    Terkkuja Mikålle, niin sitä pitää… On se hyvä, että joku pitää veljesten loukkaantumistilastoa yllä. Ilmoittelehan tulostasi.

Kommentit on suljettu.