Demokratia haisee

Jälleen kerran demokraattisesti äänestettiin mun kuontalon kohtalosta ja äänin 3-1 päätettiin lyhentää lettiä. Juuri kun pipo rupes tuntumaan sopivalta päässä. Tällä kertaa jätettiin kuitenkin huimat kuusi millimetriä.

Onhan se vähän niin, että mä näytän vähänkään pitemmillä hiuksilla Pelle Hermannilta, siltikin ois kiva jos ois edes parin sentin letti. Kai tähän on pakko tyytyä kun noi geenit haluaa minunkin kaljuuntuvan, kuten niin moni mies meidän suvussa. Rupeaa luultavasti jossain vaiheessa näyttämään noi naamalävistykset kornilta tätä menoa… okei okei, onhan ne korneja jo nyt.

7 Replies to “Demokratia haisee”

 1. Äläs nyt, aina muodikas kalju tai millisänki on erittäin hyvä vaihtoehto jossei jaksa/saa kasvattaa ylipitkää pehkoa. Talvella tosin kannattaisi pitää hieman tukkaa päässä ettei tule kipeäksi ja epäilen että tuo kuusi milliä on aikasta vähän.

 2. mikkå

  Kasvata sellanen kaljun päälle kammattava, heh. Juu lävistykset on nyt mun sanomalla out meijän suvussa…

 3. pnuk

  Juu. Etkös saa laitettua itelles vai ootko katkera ku pikkusiskollas on ja sulla ei?

 4. mikkå

  Auts!

 5. täti

  kyllä taitaa löytyä lävistyksiä suvusta jo ihan tarpeeksi. Mihin Saara otti lävistyksen silloin lomalla? Joko kuulit ,että suku taas jatkui yhdellä ”jätkällä”?

 6. äiti

  No pojat! Mitäs noista lävistyksistä kinaamaan, jokainen laillaan. Eikä muuten hiuksistakaan. Kohta teillä ei kummallakaan oo mitä kasvattaa. Paitsi takatukkaa, ehkä. Sitähän se isäkin yrittää epätoivoisesti kasvattaa.

 7. Kannatan takatukkaa!

Kommentit on suljettu.