Hakusanoja

Tai hakusana, ihmiset etsii näemmä joulukalentereita netistä aika paljon. Päivittäin tulee useampi osuma Googlesta tällekin sivustolle. Elikkäs se paljon haettu joulukalenteri löytyy osoitteesta [url http://pnuk.net/julkalender /].

Soittelin eilettäin särinän/soleron/whatever -palvelunumeroon kyselläkseni et missä mun intternetti viipyy. Ensimmäisellä yrittämällä kuuntelin puoli tuntia panhuiluversioita mm. Tears in heavenista ja I will always love yousta. Toisella yrittämällä selvisin vähemmällä, mutta neuvontatäti ei osannut auttaa ja lupasi soittaa mulle kun tietää paremmin. Tänään hän sitten soittikin et viimeistään perjantaina tulee paperit. Eli mun intternetti saapuu aikaisintaan ens vuonna. Noh, tässä on vielä tää viikko tänä vuonna töitä. Saas nähdä miten internetaddikti pärjää pari viikkoa. Varmaan tulee käytyä toimistolla kerran jos pari. Saas nähdä.

Asiasta kukkaruukkuun. bodymodifications.net on saanut toistaiseksi 184321 hittiä. Elikkäs hitithän ei tarkoita yksittäistä kävijää vaan sivulatauksia tässä tapauksessa. Niitä yksittäisiä kävijöitä on ollut jotain 4500 parin viime kuun aikana. Ei huonosti minulta.