Huhhuh

Jussi, kaveri josta ei olla kuultu pitkään aikaan, soitteli eilen illalla. Oli tulossa loppusodasta jostain päin ja hänen piti odotella junaa Oulussa. Kyseli että voiko tulla kylään. Tottakai, milloin? Juna o kahdelta asemalla. Huoh. No kateltiin Riikan kanssa Disneyn Atlantis odotellessa ja kerkesin puoli tuntia vielä nukkuakin. Jussi käväs kylässä ja Riikka lähti nakkaamaan häntä asemalle, mä lähdin messiin pihalle röökille. Porraskäytävässä oli joku nuoripariskunta imeskelemässä. Varmasti vitutti ku mä ilmestyn ja lyön valoja koko ajan päälle. Ei ne niin nuorilta näyttäny, oiskohan ollu jomman kumman puoliso tms samassa rakennuksessa joten ei voinut kotiinkaan mennä.

Aamulla lähdin sitten muka kiertelemään kauppoja ja etsimään vaimolle joululahjoja. Joka paikka aivan vitun liian täynnä. Löysinhän minä kummiskin ihan tarpeeksi niitä lahjoja ja soittelin shoppailun jälkeen maybille, joka sattuikin olemaan jännitys päällä Pintissä, mikä oli korttelin päässä. Suuntasin sinne jossa vedin kahvit naamaan.

Joku vakiokaluste tuli kauheessa tuubassa paikalle ja rupes sorkkimaan naamakoruja ja vittuili metrohousuista ja ei tykänny ku en halunnu siltä röökii. Onneks ei usein tartte tollasia ääliöitä tavata. Lähdettiinki siitä sitten maybin kanssa ulos.

Stoppalla ois parasta aikaa Gimmel esiintymässä ja yritettiin sinnekin mut eihän sinne mahdu. Ehkä parempi niin. Gimmelin kuunteleminen on kuin itseään löis.

Pitääkin tästä lähteä anoppilaan safkaamaan.