Jee.

Tässä sitä taas ollaan.

Riikan isoveljen, Tuopin luona. Korjattiin Volvoa. Kuten niin monta kertaa aikaisemminkin. Tällä kertaa ei ollut Volvon vika, vaan sen Mitsubishin joka ajoi liian lujaa vastaan soratiellä ja paiskas kiven kuskin puolen lyhdyn läpi. Noh, se on nyt kunnossa.

Ollaan saunottu, jälkipoltot vielä päällä eli pää valuu vettä. Pari saunaolutta ois ja pizza tulossa. Onkin juuri sopivasti illallisaika. Huomenna mennään appivanhempien luokse syömään, sen jälkeen ajattelin, että jos kävis hakemassa maybin mukaan koneensa kanssa ja mentäis meille hakkaamaan jotain fps:ää. Pussikalja ois tietty kiva, mutta sitähän ei huomenna mistään saa, onneksi on iso varasto viinejä kotona.

Vieraskirjat sun muut jäi ens viikkoon, tuskinpas niitä kukaan kaipaakaan. Nyt en jaksa säätää niitä tähän leiskaan. Tarkoitus olisi, että kaikki olisi samalla sivulla. Saas nähdä mitä saan aikaan vai pitääkö taas leiskauttaa jotain. Omalla serverillä olis nyt kaikki kunnossa, Jari on saanut jo oman sivustonsa pyörimään. Eli jonkin asteen tauko kai on tulossa mullekin kun siirrän sivustot. Bodymodsiin on tulossa vähän uutta graffaa, ei mitään radikaaleja muutoksia, vähän värejä lisää.

Kutsu tuli, kaljaa, sipsejä ja leffaa. Eli menoks.

Aijoo, Marjaana näyttää jo tosi isolta ja olokin on kuulemma kuin valaalla. Minustakin tulee kohta vaimon kautta setä. Kutsutaanko sitä sedäksi?