Joulun odottelua

Teinpäs tuossa eilen aamupäivästä joulukalenterin, tuli vain sellanen fiilis viikonloppuna et vois koodata sellasen. Sitä voi katsella tuolla. Parta piirsi pukin ja Zero kehitteli muuten värit. Sisällönkehitystä ei kukaan ehtinyt tekemään niin se on aika turha loppujen lopuksi. Vastaavanlaisen tein aikoinani työskennellessäni eräässä numediafirmassa. Se oli vain ns. DHTML-versio. N. 5k JavaScriptiä ja selainten kaatuilua. Tämä on simppeliä XHTML:ää. Testatessa huomattiin, että mäkintoshin IE5 ei osannut näyttää CSS:llä määriteltyä taustakuvaa, kokeilin eri doctypejä ja pistin sen jopa body-tagiin. Mäkin IE4 näytti ihan oikein, mutta vitonen valkoista taustaa. Ei voi käsittää. Muitakin CSS -bugeja on tullut vastaan.

Joululahjat ois suurimmaksi osaksi ostettu, kortteja askarrellaan vielä. Muuten taitaa olla kaikki kuosissa. Ennen aattoa pitää sitten tehdä sukulaiskierros, kotona, anoppilassa jne.

Pikkuvelikin oli onnistunut telomaan itteään taas. Kirveellä kyllä ei kovin hienoa ja tasaista filettä säärestä saa. Kuva liitteenä.

4 Replies to “Joulun odottelua”

 1. täti

  no ei oo kovin nätti tuo Mikon jalka. Kuis se kirveen oli löytänyt?? Tuleeko Suomeen jouluksi? Vai jo kokonaan pois?

 2. mikkå

  Kai mä lähen vaan pieninä palasina…

 3. Syvenae

  Hemmetti. Mun IE6-selaimella ei näy mitään muuta kuin musta laatikko Mikon koipi-kuvassa.

 4. pnuk

  Enpäs taaskaan ajatelllut ku tein ton. Nyt pitäs näkyä koipikin.

Kommentit on suljettu.