Bloggaamisesta

Kuulin huhuja tänään, että Kide.organicsin ”blogit” ovat tylsiä. Eivät kerro muusta kuin miten me poltamme röökiä ja juomme kahvia. Verrattiin Visakopuun, mikä onkin loistava blogi. Minulla ei ole blogia, tämä on päiväkirja. Kuten ei Maybin itkuvirsi, Zeron ajatukset ja Parran diary sektiokaan ole blogeja. Sitäpaitsi lähinnä minä olen se joka mainitsee röökin ja kahvin jutuissaan. Meillä vain nyt sattuu olemaan vähän hiljaisemmat elämät tai sitten kaikkea ei vain kirjoiteta nettiin. Ja ainakin minulla on muutakin tekemistä on kuin surffata nettiä ja etsiä mielenkiintoisia urleja. Niitä tosin jaellaan tuolla irkin puolella sitten sitäkin enemmän. Minua ei myöskään henkilökohtaisesti kiinnosta kopioida linkkejä muiden blogeista ja laittaa tänne. Tai sitten jos löydän itselleni uuden kivan sivuston ja linkitän sen tänne, niin joku muu suomalaisista blogeista on jo ehtinyt ensin. Minun työni tietty kuulostaa tylsältä, sitä se ei minulle ole. Minä oikeasti pidän työstäni. Kirjoitan kilokaupalla koodia ja opin joka päivä jotain uutta. Eniten minua bloggaamisessa kiinnostaa tämän oman päiväkirjaeditorin koodaaminen, jota sitten jaan muulle kidejengille tarvittaessa.

Asiasta national geographikkiin. Sain tänään tekstiviestin, jossa kerrottiin, että joku valokuvaaja etsii kiinnostavia ihmisiä ja minä olisin sellanen. Jos ajattelee edellistä kappaletta, niin todellakaan en ole. Hyvännäköinen tai valokuvauksellinen? Todennäköisesti en. Saas nähdä jos kuvaaja koskaan soittelee.

Tänään myös tunkattiin Maybin kanssa erästä sivustoa pitkästä aikaa yhdessä, kuten silloin ennen vanhaan, kun oltiin melkein 24/7 samoissa tiloissa ja koodailtiin, suunniteltiin ja väännettiin leiskoja. Silloin minäkin vietin melkein poikamieselämää. Seurustelin jo vaemon kanssa silloin, mutta asuttiin eri paikkakunnilla.

Ennen tänne meille siirtymistä, kävimme Maybin kanssa myös Levykauppa Äxässä tänään ja mukaan tarttui YUP:n Leppymättömät ja A Tribute To Ramones. DVD-kaupan ohi käveltiin nopeasti ja sivuille vilkuilematta.

Äidillä on kans tänään synttärit. Olen kyllä soittanut, mutta onnitellaan nyt täälläkin. Hyvää syntymäpäivää äiti.

Nyt olen kait tilittänyt tarpeeks tälle päivälle, jatkoa seuraa luultavasti joku päivä.

2 Replies to “Bloggaamisesta”

  1. Veit rotan kurkustani.

    Ehkä tuo kyseinen henkilö oli vaan sittenkin kateellinen kunnei itse osaa kirjoittaa edes kahvin juonnista ja tupakan poltosta.

    ”Yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä.”

  2. äiti*

    Lähempänä viittäkymmentä kuin neljääkymmentä…

Kommentit on suljettu.