Taas yks vähemmän

Duunissa sain taas vaihteeks yhden projektin tehtyä lähes loppuun, testaus puuttuu. Julkaisu tietty on joskus tulevaisuudessa kunhan asiakas syöttää sisällöt.

Pari päivää on menny ihmetellessä omia projekteja. Oululaisen hevibändin sivusto on alkanu hahmottumaan jo mielessä ja vähän bittejäkin jo löytyy. Mallitoimiston sivuihin sain juuri materiaalit ja pitää katella niitä illemmalla. Kitteen uudet, loistavaakin loistavammat sivut valmistuvat lähiaikoina. Potjackistä en osaa sanoa mitään ku on vähän sekavaa meininkiä vielä. Bodymodsista puuttuu vielä pari osiota, ei mitään isoa mutta motivaatio on pakkasen puolella. Kävin toissapäivänä kerjäämässä matskuja eräästä tatuointiliikkeestä, mutta eivät ole kiireiltään kerenneet niitä vielä kasata. Hyvä niin, vois pää hajota kaikkien näiden kanssa.

Ens viikolla ois hiihtolomia koululaisilla täälläpäin ja pikkusisko ois tulossa käymään poikaystävänsä kanssa. Kiva nähdä heitäkin välillä. Tuttavapariskunnan piti tulla viikonlopuksi, mutta se peruuntui. Ois ollu kiva ajella taas rallipelejä verkossa. Sit ”hiihtolomaviikon” loppupuolella pitäis siirtyä hessaan bilettämään. Saas nähdä millaset pilleet ovat saaneet aikaan. Esiintyjälista, lähinnä yks esiintyjä, ei tehnyt positiivista vaikutusta minuun. En ole räppimusiikin innokas kannattaja.

Zero toimitti minulle pari kappaletta Red Cabaret T-paitoja. Olivat painaneet myös Throwbackille paitoja. Ne oli tylyhköjä. Bodymodsin paidatkin olisivat tulleet painosta, innokkaana odottelen niitä itelleni.

Monet ovat hehkutelleet Provinssirokin esiintyjälistalla. Itsekin olen menossa sinne. Kyyti varmistui ennen esiintyjälistaa. Sinne lähtö päätettiin jo viime kesänä. Mut toivottavasti tulee hyvejä bändejä ni tulee käytyä siellä lavojen luonakin.

Illalla/viikonloppuna pitäis kokeilla uutta Ghost Reconin modia, kuulemma ihan jees.