Festarikuumetta

Huomenna ois lähtö kohti Seinäjokea. Pakattu ois, letti ois leikattu ja fiilikset rupeavat olemaan aika hyvät.

Huomenna on vielä kolmeen asti töitä ja sit kiireellä kotiin, Eki tulee hakemaan vähän ennen neljää ja ja silloin pitäisi olla valmiina. Viime päivien puheenaiheet duunissa ovat olleet lähinnä rokkeihin liittyviä, kuka käy mitäkin bändiä katsomassa ja mitä ottaa mukaan jne. Kamera on minulla vielä kysymysmerkki, tosin uskon ja toivon ettei sitä toista kertaa pöllitä.

Kylmää säätä on luvattu viikonlopuksi, eikä me saatu kaminaa telttaan mukaan. Toivottavasti siellä tarkenee silti. Puolijoukkueteltassahan ei ole pohjaa, joten pitää pari makuualustaa ottaa mukaan. Pitkät housut voivat myös olla aika pop. Eki unohti täysin viime kesänä ja oli sortsit jalassa koko viikonlopun. Tuopilta sain lainaan makuupussinkin. Elikkäs minä olen niin valmis vain kuin olla ja saattaa. Olisi jo huominen. Miksei voitu lähteä jo tänään? Tulee turhan sekavaa tekstiä kun samalla lukee irkkiä toisesta näytöstä.

Jos joku on tunnistavinaan minut siellä rokeissa, ni saa tulla nykimään hihasta.

5 Replies to “Festarikuumetta”

 1. Parta

  Ja sitten otetaan se kamera mukaan PRKL!!!!

 2. Jimi

  Voisitko tartuttaa minuunkin tuon kuumeen, kun ei oikein inspaa Ilosaareen lähteä – vaikka tiketitkin on jo hankittu.

 3. Lordi

  Yeah, tiukka etukeno ja suunta kohti Seinäjokea. Ensimmäistä kertaa täydet prosentit fiilismittariin, jipii!

 4. vaemo

  Tiedossa hiljainen ja rauhallinen viikonloppu. Hyvää matkaa mussulle, pidä hauskaa ja tule ehjänä kotiin kaikkien tavaroiden kanssa tällä kertaa.

 5. Anne

  Festariletti on kerrassaan upea!

Kommentit on suljettu.