Nonnih ja menoks

Rupeaa olemaan viimeiset hetket ennen Provinssirockiin lähtöä. Tärkeät puhelinnumerot ovat tallessa ja muutenkin kaikki on tosi jees. Just kohta pitää lähteä himaan tarkistamaan, että kaikki o mukana.

Salamatukka on saanut aikaan hymyjä. Tosin takahuoneessa laskeskelivat kertoimia sille, että miten todennäköisesti otan turpaan sen takia ku jotakuta ärsyttää tällainen. Minä en tollasiin usko. Työkaveri veikkas että tästä tulee muotia. As if.

Vielä en oo oikeastaan miettinyt edes, että mitä bändejä meen katsomaan. Eki minulle tulosti aikataulun ni kait sitä vois vähän katella. CMX, YUP ainakin. Valse Triste on kans ehdoton… näyttäshän noita pirusti olevan. Rasmuksen jätän väliin.

Valse Tristestä puheenollen. Oon uskomatonta kyllä soittanut kerran samalla keikalla. Tampereen mustavihreillä oli joskus keikka. Ehkä toiseks huonoin keikka mitä oon soittanu. Ja se on silloin todella huono ku hyviä keikkoja ei oo ollu. Ny on taas festareilla ainakin kaks kitaraa mukana ni kai sitä vois keikaks laskea. Vielä ku osais soittaa jotain.

Pitäkää ittenne miehinä… tai henkilöinä. Whatever.

3 Replies to “Nonnih ja menoks”

 1. vaemo

  Ajattelin ilmoitella tänne Tomin kuulumisia Provinssirokista.
  Perjantai 13.6.2003.
  Seinäjoella paistaa aurinko, joten shortseille tuli käyttöä. Viestistä huokuu tyytyväisyys.

 2. vaemo

  Lauantai 14.6.2003
  Edelleen kaikki hyvin. Tavarat tallella ja itse ehjänä. CMX:n keikan aikana oli tullut kuin saavista kaatamalla vettä, mutta hauskaa oli ollut siitä huolimatta.

 3. äiti*

  Elä ihmisiksi… Pidä kamat tallessa ja muista aurinkorasva(eihän sitä koskaan tiedä vaikka paistais) ja hedelmäcoktailit. Riikalle rauhaisaa viikonloppua!

Kommentit on suljettu.